Mă, Nicolas Goane… De ce ești nesimțit și arunci pe jos?

Pedalam eu astăzi 12 Septembrie 2020 prin parcul Tăbăcărie din orașul Constanța și am văzut pe jos ceva ce mi-a atras atenția.

E vorba de o pungă de hârtie aruncată aiurea, ca multe altele prin parcul ăsta. Spre mirarea mea nu mai era vorba de EPIDEMIA adevărată de McDonald’s (căci foarte foarte mulți aruncă ambalaje pe jos prin parc de la acest brand). M-am săturat să tot strâng eu de pe jos astfel de gunoaie, dar de data asta am luat punga căci era foarte mare și am aruncat-o la un coș aflat la extrem de mică distanță.

Asta nu înainte să-mi sară în ochi ceva. Nesimțitul care a aruncat punga pe jos și-a uitat detaliile comenzii pe ambalaj. Adică a plătit prostuțul cu cardul de Banca Transilvania și asta s-a tradus prin afișarea numelui său pe comandă: Nicolas Goane.

Acuma nu știu dacă e vorba de singurul Nicolas Goane din Constanța pe care l-am găsit rapid pe Facebook (nume nefericit de unic) cu părinții care au afacerile prin Mamaia și nu numai, dar nah… Mă abțin. Tot ce pot să-i zic acestui Nicolas Goane este… De ce arunci mă pe jos!?

Despre autor /

3 comentarii

 • Dragos MD

  Dovada ca banii nu cumpara bunul simt! Gunoi a fost, gunoi este, gunoi va ramane! Si nu ma refer la punga de hartie! :)))

  • Joie Negru

   :))

 • Pirvu

  Josnic, josnic și iar josnic… Un delincvent și jumătate sa ne sugă **** la toti acest nesimțit, pleava societății

Comments are closed.