Luna Octombrie aduce o nouă ediție TEDx Constanța!

Dacă ești pasionat de tehnologie, inovație și spirit al evoluției în paleta sa cea mai largă de sens, n-ai cum să nu adori conferințele TED sau TEDx! O nouă ediție TEDx va avea loc în Constanța, în data de 5 Octombrie 2019, în locația Zenith Conference & Spa Hotel, stațiunea Mamaia.

Din păcate, evenimentul este deja Sold-Out! Din fericire, îmi voi face și eu simțită prezența la eveniment, după mult timp în care îmi doream să aflu starea de la fața locului la un asemenea eveniment, organizat local.

Misiunea TED a început în anul 1984 prin forța unei organizații non-profit ce a dezbătut inițial teme de Tehnologie, Divertisment și Design (Technology, Entertainment, Design), transformată în timp într-un curent pe orice stil de subiect inovator, dezbătut în mai mult de 100 de limbi străine pe tot Globul. TEDx este varianta oficială a ideii originale, organizată în varii părți ale Lumii de către entități independente, raportate la standardul TED.

„În 2019 la a IV-a Ediție a TEDxConstanța propunem un concept foarte actual și important: Breaking the Pattern. Într-o lume în care tiparele / obiceiurile ne ajută să putem funcționa în viața personală și profesională observăm că avem nevoie să renunțăm, să întrerupem sau chiar să eliminăm o parte dintre acestea. Fiecare dintre noi putem accepta această provocare de a întrerupe, a rupe un tipar, un obicei. Rezultatele pot fi uluitoare. Vă așteptăm în 5 octombrie să aflăm împreună cum vorbitorii invitați pe scena cu <<covor roșu>> ne vor duce în această călătorie a întreruperii tiparelor!„ – Cornel Marcu, deținătorul licenței de organizare a evenimentului TEDx în Constanța.

Pe scenă vor urca: Iana Matei, fondatoare “Reaching Out Romania” – ONG specializat pe incluziunea victimelor traficului uman, Laurentiu Ungureanu – jurnalist Recorder.ro, Marian Raduna – activist și fondator al inițiativei “Fără chiștoace”, Vlad Grigore – co-fondator Black Sea Rowing, Antonio Eram – antreprenor și fondator NetopiaPayments, Alex Hudita – antreprenor și investitor, Tudor-Tim Ionescu – scriitor și trainer.

Presimt o ședință semi-dură, unde ne vom lovi față-n față cu atâtea probleme recurente în societatea românească încât n-o să mai am aer în plămâni pentru atâta oftat în van. Însă, vorbim de oameni aparte cu idei aparte și orice dezbatere pe teme repetitive tinde să ajungă la măsuri noi și inspirații noi pentru Schimbare. Cred că o să-mi placă mult o asemenea sesiune științifică. E pe gustul meu. O să revin oricum cu o recenzie…

Pentru mai multe informatii despre eveniment, accesați www.tedxconstanta.ro, sau pe social media, Facebook (https://www.facebook.com/TEDxConstanta/) / Instagram (https://www.instagram.com/tedxconstanta/).

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.