Luați-vă binoclul că se apropie Aeromania 2017!

Evenimentul Aeromania, organizat de către RAS Aeroport Tuzla nu mai are nevoie de prezentare, dar tot o s-o fac!

Acest eveniment va avea loc în data de 19 August 2017, în Tuzla, pe aeroportul Alexandru Podgoreanu. În general, cei de la RATC au pus la dispoziția doritorilor autobuze gratuite ce te duc fix în locație. Dacă nimerești pe supraetajat, la etaj, s-ar putea să iasă distracție și acolo! Dacă îți iei mașina, vei avea o mare bătaie de cap. Îți vei lua mașina totuși, nu? Auăleu…

Aeromania este practic un show aviatic cu tentă de picnic pe alocuri. Ai parte de asemenea într-o astfel de zi de concert, de show retro cu mașini, de mâncare și relaxare. În rest, vei admira avioane, elicoptere, salturi cu parașuta și multe acrobații aeriene! Eu ador toate aparatele de zbor și am apreciat mereu munca celor din spatele organizării evenimentului și mai ales a celor care ne încântă cu varii acrobații pe cer! Este un eveniment unde lumea se adună într-un număr foarte mare iar succesul este garantat. Mi-aș dori să văd mai mult sprijin administrativ acordat celor de la RAS Tuzla căci asta s-ar traduce de asemenea în mai multe beneficii pentru noi, participanții, inclusiv pentru turiștii aflați pe litoral în acea perioadă!

Ediția din acest an va fi un pic mai specială, căci se sărbătoresc 50 de ani de la prima misiune de zbor de pe aerodromul Tuzla. De asemenea, sărbătorim cu această ocazie cei 11 ani de la primul eveniment de acrobație aeriană. Ok, recunosc. Am luat aceste informații din poza de mai sus. Ceea ce nu știați însă este că în anul 2015, de exemplu, publicul a însumat cifra de 15.500 de vizitatori, participând la eveniment 28 de aeronave și încă 18 aeronave etalate static pe ici pe colo. Sunt foarte frumoase și poate mai țineți minte că le-am pozat și eu cândva…

În anul 2015, mai exact. Același an în care cei de la RAS Tuzla m-au luat în zbor deasupra litoralului. O să le fiu recunoscător veșnic pentru asta! Ce experiență!

În anul 2016, Aeromania a adunat o audiență de aproximativ 19.000 de persoane, 33 de aeronave, 18 mașini de epocă și aproape DOUĂ SUTE de fotografi oficiali! Hai mai dă-o… Dar chiar așa e! Îi vedeai pe fotografi în tricourile lor specifice, căutând cadrul perfect. E nebunie maximă! Inclusiv pentru ei trebuie să vedem o îmbunătățire la acest eveniment și acces specific, deși anul trecut parcă “mișunau” de colo-colo… Față de 2015, Aeromania 2016 a fost mult mai ok dpdvd tehnic. Să tot fie așa și în 2017!

Intrarea e liberă, dar poți să intri la VIP, ca mine așa…

Mulțumesc încă o dată celor de la RAS Tuzla, cei ce mi-au făcut cadou acest bilet! Înainte să scriu acest articol chiar, ca să vezi! Mă apreciază și pe mine cineva. Mersi și Mariei Tudor că mi l-a înmânat ieri și că m-a luat prin surprindere cu această veste!

Ok, poate vrei să fii și tu VIP. Cât îi biletul? Ieftin ca braga! 50 de lei doar. Vezi aici, pe bilete.ro. Vă recomand însă să-l cumpărați pe cel de 350 de lei căci implică și un zbor deasupra unui cuib de cuci și deasupra litoralului. Să vă arăt iar poza de mai sus ca să vă conving că e o experiență inedită? Hai să vă arăt alta! p.s. Dacă vremea nu ține cu piloții, evenimentul se desfășura în data de 20 August 2017.

Ia de aici experiență în Vama Veche! Grăbiți-vă să luați bilet că nu-s multe! Dacă ratați ocazia la acest eveniment, intrați pe site-ul aeroportului și rezervați-vă acolo un zbor! MERITĂ! Spuneți-i Cristinei Mitchievici că v-am trimis eu… Probabil o să zică “Cine?”, dar nu contează asta…

O să revin pe viitor cu alte informații despre acest eveniment și despre minunații piloți ce vor participa. Până atunci, eu zic să vă faceți planul din timp! Va fi într-un mare fel!

Despre autor /

3 Comments

  • Chiar o experienta inedita!

  • Am uitat, vin si eu!

  • Cea mai tare experiență ever! Eu de abia astept, mai ales că anul acesta vreau sa stau până la final.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.