Lombardi Constanța – O pizza cu dezamăgire

În primul rând, mă deranjează când primesc o pizza în cutii de astea generice. Mai ales când pizza ta costă 24 de lei bucata, 26 de lei bucata… În al doilea rând, ieri am comandat și eu două pizza de la Lombardi Constanța, situat pe bulevardul Ferdinand.

Pot să jur că a mai comandat cineva o dată fix de la ei și arăta altfel cutia și era și pizza bună, cu un blat aparte așa, cu sos pe el. La mine a durat vreo 1 oră și 30 min să ajungă pizza. S-a scuzat băiatul, căci cică sunt probleme prin bucătărie. Eh, asta e. De data asta, chiar nu mă grăbeam, dar totuși!

Mi-am luat o Diavola și o Quattro Stagioni. Am primit gratuit de la ei și un Meniu cu niște aripioare de pui caramelizate, dulci așa, dar foarte bune. Garnitura era constituită din o salată și niște wedges. Și astea au fost foarte bune.

Pizza însă era uscată așa. Adică la un blat subțire – ce îmi place în mod normal – dacă pizza e mai uscată, se simte și mai rău. Eu de obicei mănânc și marginea, dar aici n-am prea putut. Nu mi-a plăcut pizza asta de la ei, deci data viitoare o să mai experimentez cu alții. Am mâncat și adineauri niște felii rămase de ieri. Aveau cam același gust ca ieri. Măcar erau comestibile… Am zis și eu că dacă dau un ban, își merită valoarea. N-a fost să fie.

Fb Comments

One thought on “Lombardi Constanța – O pizza cu dezamăgire

Leave a Reply

Your email address will not be published.