Locuintele ieftine pentru tineri finalizate!

Dupa destule schimbari de constructori si dupa multe clipe tensionate, s-a anuntat finalizarea lucrarii la proiectul “Locuinte Ieftine pentru Tineri” din Constanta.

Acest anunt a fost mediatizat acum 5 zile, mentionandu-se ca tot ce a mai ramas de facut in prezent este sistematizarea zonei, adica drumuri si spatii verzi. In urmatoarea saptamana, beneficiarii locuintelor vor fi contactati in vederea completarii documentelor de cadastru si intabulare. Tehnic, aceste locuinte vor fi date pe mana acestor beneficiari in luna curenta sau maxim in luna octombrie, insa ramane de vazut cat de repede se misca cei din spatele proiectului.

Poza de sus am luat-o de pe ddumi.com, acelasi loc in care se posteaza des update-uri despre aceasta situatie. Mai exact, articolul cu aceste update-uri poate fi gasit aici.

Fb Comments

9 thoughts on “Locuintele ieftine pentru tineri finalizate!

 1. Un constantean

  Da asa e sunt deosebit, mirobolant de nemaipomenit de….comuniste dar tinand cont c sunt locuinte facute pintrun program social merg :), desi as fi dorit si eu altceva na merg la nevoie 🙂

  Reply
 2. joe

  Eu zic ca Raiden e ironic :p Pana la urma saptamana aviatoare se vor da doar cateva dar ciuciu lumina, caldura, lift, samd. Trebuie infiintate asociatii de loccatari. Deci, pana la urma, cam in Decembrie vor fi gata de tot mai toate locuintele in aceasta zona de turnul Babel cu fel si fel de constructori.

  Reply
 3. eugen

  sal, ii felicit pe cei ce se muta dar de seria a 2’a se stie cv ca eu am nr 109 din seria a 2’a la garsoniere

  Reply
 4. Un constantean

  Pai prin seria a 2-a sa inteleg ca esti in cartierul 2.
  Nu stiu daca o sa mai facem un cartier, sfatul meu este sa te interesezi la primarie deoarece multi din prima serie s-au retras din cauza situatie economice nu prea roz si a piedicilor puse de banci, si poti sa avansezi pentru ca s-a luat decizia ca locuintele ramase libere din primul cartier sa fie ocupate de cei care dupa trgaerea la sorti urmau sa intre in cartierele 2 sau 3.
  Inaugurarea oficiala a fost amanata pentru luni ca sa se amenajeze drumurile si parcarile.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.