::: Liberty Parade 2009 preview

M-am gandit sa fac un preview cu genul de muzica pe care o sa-l ascultati in cadrul acestui eveniment care are loc peste 2 zile, pe 18 iulie. O sa fiu si eu pe acolo, pozand si topaind probabil. Nu garantez ca melodiile alese de mine sunt si cele care vor putea fi auzite la LP2009 sau cele mai noi sau cele mai bune, insa le postez pentru a va face o idee despre invitatii ce vor participa Sambata la aceasta traditie anuala.


Planet Funk – Under the rain
Ferry Corsten – Daylight


Dj Optick – Inkfish


Dj Allen – Nextlevel


Vali Barbulescu – Focaccia


Emil Lassaria – Waves


Dj Raoul – Continuum


Christian Green – La playa


Dj Andi – RuptureWort


Liviu Hodor – Mix 2


Lucian Barbulescu – Keeps Me Stronger


Vika Jigulina – For my little


Hermannstadt Collective – Thirst Day (original mix)


NTFO- Bai Gogule


Sllash & Doppe – Hole In The Horn (Original Mix)


Treitl Hammond – Give Me The Vibes


Paul Damixie Live @ VibeFm

Dan Ene – live @ xsummer season warm-up party

Carlos & Jasc – live @ student parade cluj 2008

Sfaturi pentru Liberty:
– Anul trecut, am zis sa port o masca de gaze…bad ideea. Daca iti alegi un costum, fii sigur ca nu o sa te incomodeze, mai ales termic. Daca vrei sa faci senzatie, poti sa te imbraci in gorila si sa suporti consecintele, insa daca nu ai chef de asa ceva, imbraca-te lejer.

– Ia buletinul cu tine, in caz ca arati a mai copchil si in caz ca nu vrei sa ai probleme la intrare in arena cu gorilele BGS sau cine or mai fi anul asta. Mai sunt si exceptii, dar e riscul vostru.

– Bea cu moderatie. Doar nu vrei sa ajungi ca tipul de anul trecut care nici nu putea sa-si faca nevoile fara sa cada. Energizantele sunt o idee destul de buna.

– Ia destui bani cu tine, caci nu se stie pe ce ii vei da: transport, mancare, bautura, e bine sa-i ai acolo. Lucrurile sunt destul de scumpe acolo.

– Ce sa mai zic…fiti siguri ca vreti sa veniti la un eveniment ca asta! Pe zi mergi mult, dansezi si iar mergi. Mai pe seara s-ar putea sa fie racoare, s-ar putea sa nu-ti placa unii DJ, s-ar putea sa nu-ti placa unii oameni, si s-ar putea sa vrei sa pleci acasa. E bine sa ai un plan de rezerva (cazare, prieten cu masina…). Liberty Parade e pentru oricine, insa nu toti ii face fatza.

p.s. A, si inca una. Daca esti cu prietenii, fii sigur ca iei mobilul cu tine si ca ai bateria incarcata. Uita-te la el din 10 in 10 minute sa vezi daca ai primit un mesaj, caci apelul oricum nu se aude in agitatia de acolo. E foarte importanta treaba asta.[later edit]

::: Poze si Video de la Liberty Parade 2009

Despre autor /

4 comentarii

  • nu te oferi tu ca plan de rezerva (cazare etc)? asa ca pentru…fanii tai :))))

  • nu te oferi tu ca plan de rezerva (cazare etc)? asa ca pentru…fanii tai :))))

  • nu te oferi tu ca plan de rezerva (cazare etc)? asa ca pentru…fanii tai :))))

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.