Lensa.ro vine cu un Showroom în Constanța și cu Reduceri

Lensa.ro este un website de ochelari, făcut foarte mișto. Este o descriere rudimentară, dar în esență cam asta este. Aici găsești produse multe, de toate felurile + accesorii și multe multe oferte și reduceri de asemenea.

Acum câteva zile, pe când îmi luam smartwatch de la magazinul eMag din Constanța……..apropo, v-am zis de ceasul meu? E smart! Are culori și animații și îmi măsoară inima și…ok ok… V-am zis, știu. Pe când eram la eMag, am văzut fix peste drum (în diagonală, pe partea cu Dacia), un nou showroom. Este a celor de la lensa.ro.

Lensa este un brand ce vinde online ochelari de soare, ochelari de vedere, lentile și alte accesorii. Mereu au avut prețuri competitive și oferte fel și fel. Eu am auzit de ei acum un an, căci își cumpărase o colegă de muncă ceva de acolo și era foarte mulțumită. Vânzarea online nu era una exclusivă, aceștia deținând și sedii fizice, deschise în orașele București și Cluj. De la începutul anului curent, aceștia și-au deschis sediu fizic în Timișoara, dar și în Iași. Luna asta, au deschis un showroom de optică și în Constanța, pe bd. Tomis nr. 211. Investiția cumulată a celor cinci sedii fizice este de 350.000 de Euro, conform profit.ro. Lensa este un brand românesc.

Produsele vândute fac parte din colecția brand-urilor celebre: Ray Ban, Tommy Hilfiger, Emporio Armani, Polarizen, șamd.

După cum vedem și pe pagina lor oficială de Facebook, în perioada 22 Iunie – 28 Iunie 2020, sărbătoresc 7 ani de existență pe piața economică, așa că vin cu multe reduceri și surprize. Vezi pagina de promoții, aici.

p.s. Vrei și un consult optometric gratuit? Eu zic că e necesar! De aia mi-am și făcut programare deja. Atenție că în Constanța sunt programări libere de abia de la începutul lunii Iulie! Fă-ți programare AICI.

p.p.s. Am fost pe la Lensa. Asta cu consultul gratuit nu vă recomand! Pur și simplu nu vor avea echipamentul tehnic necesar pentru acuratețe. Peste drum de ei mai sunt unii cu „consult gratuit”, dar de fapt te condiționează să cumperi de la ei. Un lucru, greu de înțeles ca logică. Dacă nu vrei așa, plătești consultul 50 de lei. La un cabinet mai de renume, un consult pe bune și în detaliu, costă 200 lei.

 

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.