La Cinema City cu Hellboy 2019!

Hellboy, personajul bazat pe scrierile lui Mike Mignola, este un luptător aparte cu o mare putere și cu un umor de neegalat, prins într-o lume aflată între tărâmul uman și cel suprauman.

După primele două părți de succes în regia lui Guillermo del Toro (din anii 2004 și 2008), jucate în rol principal de către actorul Ron Perlman, vom avea ocazia să vedem o nouă parte peste câteva zile numită Hellboy 2019, în regia lui Neil Marshall și cu David Harbour în rol principal. În această parte, Hellboy se va lupta cu o vrăjitoare din timpuri antice ce se află într-o misiune proprie de răzbunare și cu un plan malefic de a uni lumea umană cu cea supranaturală. Marea surpriză este actrița din spatele acestui rol, respectiv celebra Milla Jovovich!

În data de 10 Aprilie 2019, are loc avanpremiera acestui film în locația Cinema City din Vivo! Mall Constanța și ești așteptat să-ți bifezi prezența la acest Action Night, câștigând garantat la achiziția unui bilet un tricou Hellboy și o doză de bere Ursus Cooler Lemon fără alcool. Avanpremiera va avea loc începând cu ora 19:30 și va fi un eveniment întâmplat simultan în 19 locații din țară (Arad, Bacău, Brăila, Baia Mare, București AFI Cotroceni, Constanța Vivo, Cluj Polus, Deva, Galați, Iași, Pitești, Ploiești AFI, Piatra Neamț, Suceava, Severin, Târgu Mureș, Târgu Jiu, Timișoara Iulius, Râmnicu Vâlcea).

Premiez și eu cu această ocazie un cititor de-al meu sau o cititoare de-a mea cu o invitație pentru două persoane la această avanpremieră. Tot ce trebuie să faceți pentru ocazia de a câștiga este să respectați indicațiile din această postare de pe pagina oficială de Facebook a acestui blog.

Alte detalii, trailer și bilete, găsiți prin accesarea acestui link.

Despre autor /

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.