JCI 4×4 la Peștera Liliecilor

      No Comments on JCI 4×4 la Peștera Liliecilor

Mâine, 20 Mai 2017, membri JCI Constanța și nume din mediul de afaceri local vor face o nouă drumeție la volanul mașinilor 4×4. De data asta ruta este alta, dar distracția va fi aceeași. Evenimentul se numește JCI Play 4×4 – Peștera Liliecilor.

Vă povesteam despre ediția de anul trecut, AICI. Este un eveniment cu adevărat amuzant, unde lucrul în echipă se conturează bine prin varii probe și întreceri. E un eveniment la care merită să participi și îți lasă ulterior o amintire frumoasă în viață.

De data asta, asta, grupul JCI a planificat o expediție pe ruta Constanța – Năvodari – Balta Tașaul – Gura Dobrogei – Peștera Liliecilor. Este a 11-a ediție a acestui eveniment de networking și teambuilding, iar întâlnirea pentru acest off-road aparte va avea loc mâine, ora 08:30 în fața Vivo! Constanța.

Ce-i drept, nu se mai fac înscrieri, însă poate mai prindeți un loc dacă mergeți la fața locului… Costul evenimentului vorbește despre o taxă de 200 sau 250 de lei. Participații se vor împărți în echipe și vor avea câteva probe care vor rezulta cu un loc fruntaș pentru o echipă anume. Anul trecut, echipa mea – echipa albastră – a câștigat primul loc. În afară de distracție și sarcini frumoase, veți avea ocazia să vă bucurați de priveliști frumoase. Dacă va ploua, credeți-mă că va fi cu atât mai bine! Distracția va lua final cu o masă câmpească la Mânăstirea Sfântului Dionisie. Distracție plăcută și…succes!

 

Fb Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.