Ineficienții de la Confort Urban încă nu au reparat câteva amărâte de trepte din Tomis Nord!

Peste o lună se împlinește un an de zile de când am sesizat Primăriei Constanța o banală situație a acestui oraș amărât. Vă scriam un articol cum că mă plângeam de o zonă din Tomis Nord ce are parte de niște trepte distruse rău. Cine știe de câți ani e situația asta. Nu stau în zonă, dar treceam des pe acolo și vedeam inclusiv bătrâni mulți chinuindu-se să coboare sau să urce pe acolo. Dar chiar și eu mă chinuiam, mai ales la coborâre.

La aproape un an de când am sesizat asta și după ce Primăria mi-a și răspuns în data de 19.08.2016 că au înaintat sesizarea mea către Confort Urban, uite că fix NIMIC nu s-a făcut! Pozele de mai sus sunt făcute ieri, 8 August 2017.

Păi dacă o amărâtă de reparație nu fac ăștia prin acest oraș, la ce să ne mai așteptăm când vine vorba de probleme mult mai mari? Cât de ocupat să fii încât să nu ai timp să te ocupi într-un UN AN DE ZILE de o sesizare banală (ca ordin tehnic) venită de la un constănțean?

O să mai sesizez încă o dată această problemă și o să cer să fie amendați cei de la Confort Urban pentru această întârziere care în niciun soi de fel nu are cum să fie justificată! În detaliile astea mici se văd leneșii Constanței și lipitoriile acestui municipiu! Sper să am un rezultat favorabil. Dacă nu, îi bat la cap până când se satură să împingă hârtii din stânga-n dreapta!

[Later Edit] 03-10-2017

La aproape 2 luni de la noua mea sesizare pe această temă, primesc un răspuns de la Primărie. Unul nesatisfăcător, desigur.

Despre autor /

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.