Încheietura mâinii unui bărbat cere un ceas de calitate!

foto via watchshop.ro
foto via watchshop.ro

E a doua oară când scriu câteva cuvinte despre magazinul online de ceasuri numit Watchshop și o fac pentru că e un serviciu serios, dar și pentru că sunt un client mulțumit.

Îmi plac astfel de site-uri de nișă, unde găsești zeci sau chiar sute de lucruri dintr-un singur tip de produs. Îmi face treaba mai ușoară, dacă stau mai mult timp să caut ce vreau o fac doar într-un singur loc iar apoi, dacă îmi cumpăr ceva și îmi place produsul plus calitatea personalului din spatele afacerii, îmi vine mult mai ușor pe viitor să revin în același loc cunoscut.

Hai să vă trec în revistă rapid experiența mea proprie cu aceștia și să aflăm care sunt părțile motivante.

Anul acesta am cumpărat de două ori câte un ceas de la aceștia și de fiecare dată au căutat să afle dacă sunt mulțumit și dacă totul este bine sau dacă totul a fost bine după livrare. Ceasul pentru Oana mi-a venit într-o cutiuță frumoasă iar al meu zici că era numai bun de lăsat în vitrină, într-o carcasă de plastic elegantă. Prețul foarte bun, opțiuni foarte multe.

Eu unul sunt pasionat de mic de ceasurile de mână. Chiar și în școala generală purtam foarte multe ceasuri de mână, schimbându-le des. Multe erau din plastic, altele din metal. Le cumpăram ieftin, dar arătau destul de binișor. Toți colegii mă întrebau din 10 în 10 minute cât e ceasul, ca să știe când se sună de Pauză. În multe zile, îmi ascundeam ceasul în ghizodan, ca să nu mă mai întrebe nimeni nimic. Am încercat cândva nu de mult să-mi repar un ceas foarte vechi și mi-a rezultat asta:

limbile ceasului stricate

Da’ nu mai bine îmi cumpăram eu ceas nou? Aș putea să-l port și pe acesta bănuiesc și să-l numesc „ceas de mână Dali”…

watchshop magazin online dedicat barbatilorAcest magazin online de ceasuri este dedicat în mod special bărbaților. Asta nu înseamnă că doamnele și domnișoarele n-au ce găsi aici – căci sunt și pentru acestea atâtea și atâtea variante (plus bijuterii) – ci înseamnă că s-a analizat bine de tot comportamentului cumpărătorului de sex masculin.

Asta se traduce printr-un website cu multe categorii pe stil sau marcă, pe detalii tehnice (tip brățară, mărime cadran, șamd) și varii unghiuri din punct de vedere vizual. Întradevăr bărbații sunt aceia ce dau o atenție foarte mare ceasurilor de mână, căci până la urmă vorbim de un fel de jucărie mecanică (deși îmi pare o muncă foarte complexă, migăloasă și frumoasă cea de Ceasornicar). La mână poate arăta exact ca un gadget sau ca accesoriu adaptat oricărui stil, dar și ca element indispensabil tipului conex garderobei cuiva ce se respectă și ce-și respectă tendința de eleganță și îngrijire. Nu ne stă bine doar cu un păr tuns și aranjat frumos sau cu un after shave sublim pe față, ci și cu un ceas de mână potrivit stilului pe care îl adoptăm la serviciu, în oraș sau la o petrecere. Eu unul chiar sunt adeptul purtării ceasului de diverse tipuri la diverse ocazii. Gândesc venusian, dar mai ales practic ca vizual.

Nici n-am de ce să vă conving în plus, când website-ul și asistența și beneficiile Watchshop, fac asta foarte ușor pentru mine. Aruncați-vă un ochi și pe campania celor de la Blogal Initiative, căci uite cum se promovează fix ce trebuie!

Despre autor /

2 comentarii

  • Am şi eu ceasuri mecanice de reparat! Dacă tot te pricepi… :)

    • Joie Negru

      Eu doar „Dali” stiu sa le fac. Sa stii ca mai avem cateva ceasornicarii prin oras….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.