În zona de nord a Constanței vei găsi…Prăjituri de Poveste!

Știi momentul acela când dai de o locație care îți oferă exact produsul sau serviciul super pe care îl cauți? Cam așa se nasc recenziile naturale și recunoștința tradusă prin cuvinte pentru munca cuiva. Imaginează-ți apoi să întâlnești persoana din spatele acestei munci și să rămâi și mai impresionat de munca ei și de spiritul ei.

În orașul Constanța avem câteva locuri bune de unde poți cumpăra prăjituri și torturi și dulciuri… Unele mai bune ca altele, multe la fel ca multe și la fel de gustoase. În povestea mea și a soției mele (încă mă obișnuiesc cu termenul ăsta), am dat de locația Prăjituri de Poveste printr-o surpriză la cununia noastră, când una din prietenele noastre a apărut cu un tort marca Prăjituri de Poveste în ziua cu pricina.

Era un tort făcut din ingrediente cât mai naturale și mai sănătoase, nu „chestii de plastic care pur și simplu arată mișto”, cum aș descrie foarte multe produse din domeniu. Ceva ce ai putea să-i servești și unui pacient cu o dietă riguroasă. Atât de natural adică!

Am mai comandat unul pentru un astfel de caz și ca să vezi surpriză mare…artista dulcegăriei ni l-a făcut…cadou. Nu o cunoșteam și nici ea nu prea știa multe despre noi, dar a simțit să ne facă un cadou.

Este ceva să știi cum să primești un cadou, dar deseori ești surprins și aia e. Ba chiar…dezarmat, ca s-o zic mai clar. Și apoi ești recunoscător că există oameni atât de talentați și atât de buni care – din nou – chiar există! Și prepară un dulce atât de bun încât chiar și unul ca mine care mai rar savurează dulce, îl apreciază maxim!

Găsiți această locație ce prepară în mod natural, gustos și creativ-artistic fel și fel de preparate dulci în zona Faleză Nord, de la Delfinariu spre dreapta în drum spre liceul Energetic, la adresa bld. Mamaia 270, bl. L5 la parter. Pe hartă, AICI, mai exact. Mi-ar plăcea să văd persoana din spatele acestei mici afaceri făcând ceva cât mai mare și însemnat nu doar pentru că are mână în ceea ce face, dar și pentru că e o persoană bună la suflet. Adică…asta e un mare atu zic eu… Nu în afaceri, dar în viață. Succes ei și succes și vouă dacă alegeți aceste produse ce au cu adevărat un alt gust, fiind preparate în mod natural și foarte frumos ornat!

Despre autor /

3 comentarii

 • Anonim

  Mulțumesc pentru acel minunat desert special 😘

 • Catalina Mitu

  George mulțumim pentru recomandare, chiar o vom căuta locația.

  • Joie Negru

   Mai jos de Taranii Dobrogeni, tot pe dreapta. Pare ca se aduna acolo toata lumea buna, cu produse naturale :))

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.