În sfârșit! Un teren buclucaș, igenizat în zona Campus!

V-am tot povestit despre cocioaba din zona Campus și despre gunoiul de acolo. Am sesizat constant Poliția Constanța și Primăria Constanța de vreo 7 luni să ia o măsură. În data de 11.01.2018, Direcția Generală Poliția Locală – Serviciul Control Protecția Mediului mi-a răspuns că:

…au fost identificate trei loturi de teren, din care pentru două loturi au fost identificați și somați proprietarii să ia măsuri de igenizare, iar pentru al treilea lot de teren s-a demarat procedura de identificare a proprietarului

Destul de repede, un proprietar a curățat o porțiune de teren și parcă și al doilea, dar al treilea nu. Asta până azi, când am ajuns acasă și am văzut întâmplător pe geam ceea ce se vede în poza de mai sus. Acum o săptămână făceam poza asta:

Așa că se poate! p.s. Ultima sesizare, cu repetiție, am trimis-o acum 6 zile. Nu zic nici “Haha, ce i-am înnebunit!” și nici “Bravo!”. Vreau să fim și noi puțin mai normali la cap și să mișcăm câteceva ca să nu ajungem cu toții un municipiu de deprimați. Se mai mișcă mai nou lucruri prin controale RATC și prin amenzi diverse date de către Poliție… Ce să zic… Poate e un prim pas. Nu știu. Încă rămân reticent. Asfalt și iluminat public să mai extindă aici, conform dreptului nostru legal de cetățeni și o să fiu mai liniștit cel puțin eu. Dacă faceți și voi ca mine, cine știe ce se va mișca. Poate nu mâine, dar…nu trebuie să ne lăsăm!

Fb Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.