În prag de alegeri, prin orașul Constanța se plimbă rătăcit un…măgar!

Ce-i drept, orașul Constanța s-a schimbat mult în ultimii câțiva ani în privința circulației pe drumurile publice a căruțelor cu cai sau măgari. Cu toate astea…măgarii rămân!

Cei de la ziarul Replica ne spun că un măgar a fost văzut umblând creanga prin cartierul Tomis Nord, știți voi…zona aia plină de turiști în sezon estival. Animalul rătăcit își căuta proprietarul și mai gusta din când în când câte un fir de iarbă, cot la cot cu băieții ce serveau o shaworma prin zona Cireșica.

Eu însă, am auzit de același măgar în zona Campus, acum…2 zile!

A ieșit iubita din bloc și s-a dus spre mașină și când să dea colțul blocului, s-a întâlnit nas în nas cu măgarul, ce făcea și el la fel! A rămas puțin împietrită căci hai să fim serioși, de câte ori dai nas în nas cu un măgar prin Constanța?! Și să zicem că nu lucrezi la Primărie, adică…

Spre seară au venit cei de la Poliția Locală și căutau prin boscheți ceva. Posibil să fi căutat proprietarii măgarului. Cumva, măgarul le-a scăpat printre degete celor de la Locală dacă după o zi a apărut în continuare pe străzile acestui oraș ce se mândrește cu borduri de marmură și roți de carnival, dar nu și cu măgarii ce sunt până la urmă simbolul conducerii acestui partid politic la putere. Ironic e că în Statele Unite ale Americii, Partidul Democrat chiar are un măgar ca simbol. Adică ei măcar recunosc!

Așadar, avem de lucru cu alegerile 2020! Toată fauna e prezentă. Un măgar ce a avut ca mentor un porc, o cucuvea ce-și vopsește penele ca un păun, un bou infectat ce se dă taur…  Realitatea însă îi bate la fund pe toți!

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.