În Constanța e perfect normal să hărțuiești o femeie | Secția 3 Poliție se asigură de asta

Există recent o relatare repetitivă prin Presă cum că un bărbat pe nume Stila Sarafu hărțuiește o patroană din Constanța.

A existat un precedent de hărțuire acum câteva zile asupra a două femei, una dintre care este Maria Done, proprietara hotelului Astoria din Mamaia. Nu știu nici cine e Stila nici cine e Done, dar știu de știre. Apoi, vedem azi chiar și pe site-ul Can Can că Stila a hărțuit-o iar pe Maria Done, aruncând cu ouă în ea și în mașina ei și că a hărțuit-o în trafic.

Ambele scandaluri le-a făcut nu doar în văzul tuturor, dar le-a făcut și el publice într-un fel sau altul. Tupeul ăsta denotă că cineva din Poliție și Justiție știe să-l acopere. Dar cine? Conform ctnews.ro, Secția 3 Poliție Constanța are cazul ăsta pe mână iar la cea mai recentă agresiune de mai sus aceeași Secție 2 declară că: „bărbatul riscă o amendă de 500 de lei, pentru încălcarea art 2. pct4. din Legea 61: „aruncarea asupra unei persoane, construcții sau asupra unui mijloc de transport cu obiecte de orice fel, cu substanțe inflamante, iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, corozive sau care murdăresc, dacă nu s-au produs vătămări ale integrității corporale sau sănătății, ori pagube materiale”.

Am zis eu că prostia și hoția întruchipată e la Secția 2 Poliție, dar Secția 3 vrea să urce în topul inulității și a corupției. Detectivii lu’ Pește… Sat fără căini. Am mai zis-o…

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.