În amorțeala dragostei noastre

      No Comments on În amorțeala dragostei noastre

În amorțeala dragostei noastre, ce vrea să fie perfecțiunea de-a fi, hai să fim pilonii bazei terestre, a iubirii timpurii!

Ce-mi place urma de crispare a sentimentului comun de iubire superficială, reală sau imaginară…! Căci da, dragostea preia atâtea forme de-odată.. Nu pot să merg înainte fără tine, spunem, și totuși cât de ipocriți și repetitivi suntem în asemenea maniere…?

Scuză-mă! Mă exprim prea ciudat și elocvent în asemenea manieră. Ba ești prost, ba mă consideri mult prea avansat față de ceea ce sunt! Nu zic ceea ce zic ca moft, ci ca exprimare simplă, așa cum am învățat. În amorțeala dragostei noastre suntem deseori reci sau duri sau calzi sau fraieri sau repetitivi sau orice. Am povestit de curând despre felul general de-a fi al omului și nu știu câți și câte ar realiza diferența asta.

Îmi plac oamenii convinși. Cei ce sunt insuportabili mie, chiar. Îmi plac, căci sunt deciși pe calea lor și știu că e cel mai sănătos mental și cel mai frumos comportamental să fim hotărâți pe o energie anume și pe o cale anume.

Fb Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.