Ieri am pozat fetele de la SkirtBike

      2 Comments on Ieri am pozat fetele de la SkirtBike

Ieri a avut loc o nouă ediție Skirt Bike în orașul Constanța, mai exact a 5-a ediție locală. Mai multe detalii despre acest eveniment am scris aici. Tema a fost #Sailorette, adică fetele trebuia să se costumeze cât mai mult în marinărițe, cu tot cu accesorii specifice.

Pe când începea parada Skirt Bike, respectiv pe la ora 11 și ceva, eu încă eram prin zona Aqua Magic, căci acolo era Finish line-ul competiției Ziua Crosului Olimpic, desfășurată tot ieri. O să ajung imediat și la recenzia acestui event.  M-am adăpostit de ploaie cu câțiva colegi de alergare la o terasă din zonă și apoi am plecat pe jos în direcția Delfinariului. Spre surprinderea noastră, veneau din urma noastră fetele de la Skirt Bike! Au pornit de la City Park Mall și se duceau spre plaja Modern.

Dă-i repede un Live pe Facebook de la fața locului, unul de-andoaselea cred, că Facebook nu știe să filmeze live în mod Landscape, dă-i și salută fetele, mă salutau și ele pe mine căci mă știau câteva (sunt VIP, gata) și țipam că vin și eu după ele. Afară încă ploua. Am luat un Maxi Taxi, am coborât la Delfinariu și am alergat până la i’Velo! Maxi Taxi m-a lăsat cam pe mijlocul drumului, spre nemulțumirea șoferului. L-am convins eu să mă lase acolo. Căutam să traversez printre biciclete și le încurajam pe fete în timpul ăsta. Nu-știu-ce neica-nimeni tip metrosexual probabil îmi spune “știi că nu e trecerea de pietoni pe aici, nu?”. Zât, mă!

Dă-i și închiriază o bicicletă dacă poți! Nu puteai adică, din cauza vremii. Damn! M-am dus eu frumos acasă, m-am spălat, m-am schimbat, mi-am luat aparatul foto și m-am dus pe plaja Modern, locul unde se termina parada. Până acolo, vedeți cum a arătat parada pe site-ul merglamare.ro.

Când am ajuns eu acolo, fetele se distrau bine de tot. Făceau Live-uri, se pozau, dansau…de toate! Femeile astea… Deși aveau fotografi de serviciu pe acolo, m-am băgat și eu printre ele cu pozatul. De fapt, ele nici nu știau că le pozez în stil-paparazzi. Sincer să fiu, mie îmi plac mult mai mult pozele astea spontane, în care ieși poate mai încruntată, mai gânditoare, mai ocupată cu ceva. Hai că o să vă placă și aștept un pup pe obraz pentru fotografiile astea! Să trecem la poze. Hai că sunteți frumoase cu toate! Mi-a plăcut în mod special de Anda, de Lavinia, dar și de o tipă blondă și crețulină, cu niște ochi superbi!

Fb Comments

2 thoughts on “Ieri am pozat fetele de la SkirtBike

  1. Pingback: Skirtbike revine în Constanța cu ediția #Vintage

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.