Ieri am alergat prin Rezervația Naturală Fântânița

alerfatori constanta fantanita 2016

În Constanța se aleargă și Luni și Marți și Miercuri cu Mealcă și Joi cu Sansport și Duminică iar cu Sanasport și Vineri și Sâmbătă…oricând. O parte din cei ce alergăm la aceste evenimente ne-am adunat la îndemnul lui Ionuț Petcu pentru o alergare în premieră undeva prin localitatea Murfatlar, în Rezervația Naturală Fântânița. Cum nu știți cine-i Ionuț? E acela ce la varii crosuri locale (și nu numai) apare în poze cu steagul României…

Ne-am adunat 19 persoane, dintre care 17 am alergat printre copaci, pe poteci denivelate și pe câmp. Peisajul era liniștit și frumos. Traseul nu era maxim de dificil, dar trebuia să te ferești de crengi și varii gropițe. De ciulini n-am scăpat.

alergare fantanita 2016

Cei mai pricepuți au alergat în medie pe o distanță de 8 Km. Posibil să fi alergat și eu cel puțin 5 Km, dar la cât de razna a luat-o GPS-ul meu de ceva timp, n-am de unde să știu exact. După finalul cursei, unii au făcut exerciții de descălzire, alții ne-am așezat la un bar din zonă. E tare frumoasă participarea asta în grup. Nu mai zic cât de sănătoasă este și cât de memorabilă rămâne.

Despre autor /

2 comentarii

  • Dacă tot ai alergat, ai prins ceva?

  • Joie Negru

    Am prins o creanga in brat. Dar imi trece :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.