Iată cum schimbi măruntul la Kaufland!

V-am mai anunțat eu despre existența într-un magazin Kaufland a unui aparat care-ți schimbă banii mărunți în bon de cumpărături. Ei bine, a venit vremea să-mi strâng și eu mărunții de prin casă ca să mai scap de ei.

Ce-i drept, un astfel de drum l-ai face doar o dată la mult timp când se adună mult mărunt în casă. În cazul meu, aveam mai degrabă vreo 20 de lei din monede de 50 de bani, iar restul din 10 bani, 5 bani și chiar 1 ban. N-am numărat inițial și măruntul de sub 50 de bani ca să văd dacă aparatul mi-a dat exact cât trebuie, dar cred că a fost „cinstit”, sau mai degrabă spus „precis”.

Par mulți bani și sunt, dar nu ca valoare. Erau de fapt doar vreo 17 lei fără cei de 50 de bani, deci cam 37 de lei în total. Alții cu siguranță au și mai mulți adunați în casă.

Îi așezi pe tăvița din mașinărie și îi împingi spre dreapta într-o fantă care se deschide atunci când faci asta. Dacă te oprești din a face asta timp de câteva secunde, mașinăria îți va elibera automat un bon valoric. Dacă mai ai bănuți prin buzunare și vrei să bagi ulterior alte monede, o mai faci o dată și îți dă alt bon. Cu acel bon sau mai multe bonuri ce se cumulează, te duci la punctul de Informații și ți se eliberează un card cadou, valabil 2 ani de zile.

Cu acesta poți scădea din costul cumpărăturilor tale chiar în aceeași zi. La sfârșitul cumpărăturilor, casiera ți-l scanează și ți-l și aruncă la gunoi dacă vrei, căci nu mai ai ce să faci cu el probabil. Deci e simplă și rapidă treaba!

Despre autor /

Un comentariu

  • Anonim

    Îi poți schimba și i bani sau doar pe card

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.