Iar Duminică, iar alergare prin stațiunea Mamaia

Mă repet și anul ăsta cu alergările mele duminicale, însă repetiția e mama învățăturii se spune. Uite așa o să devin din ce în ce mai bun la asta, sau în cel mai rău caz, pot să mă țin de vicii și delicii, știind că mă voi reface mai rapid datorită stilului de viață ceva mai activ.

Repet că și voi puteți veni Duminica la alergare! E moca, e fun, e frig uneori, dar…tot alergăm! Uneori se anunță oficial aceste antrenamente ale asociației sportive Sanasport, alteori doar te duci acolo și găsești pe cineva. Duminică, la ora 9, în parcare la Aqua Magic.

Azi a fost o vreme foarte frumoasă, chiar dacă mi-au cam înghețat mâinile… Nisipul e foarte plăcut atunci când este mai înghețat, însă miliardele alea de scoici te cam sâcâie! Dar…tot frumos a fost. Am alergat în lumea mea azi, căci voiam să alerg bine. I-am întrecut pe toți, deși dacă se luau greii la întrecere cu mine, nu știu ce șanse de reușită aveam. După alergare…a urmat o hidratare, în City Park Mall. Ca de obicei, am băut o bere. Ne vedem și Duminica viitoare! Be there!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.