Iar controloare, iar oameni sechestrați în autobuz!

Mulți turiști vorbesc cu bucurie despre orașul Constanța. Se gândesc la Mare, la plajă, la cluburi, însă ei nu nimeresc astfel de „peisaje” precum noi, cei născuți aici.

Consilierul local, Andrei Popescu, a dat share unui filmuleț ce arată o acțiune recentă întâmplată în autobuzul RATC de pe linia 101C. Se poate vedea cum o controloare dă ordine să nu se deschidă ușile și cum șoferul respectă aceste ordine, fără să mai oprească în stații chiar! Controloarea cu gura mare și lovită „în bot”, se pune în calea unui călător ce nu avea bilet compostat.

Ia ziceți voi, nu era mai decent să poată cumpăra pe loc bilet de la controlor? Mizeria asta de RATC încă există și este pe moarte din cauza ineficienței conducerii, dar și din cauza intereselor economice pentru Maxi Taxi, ce acaparează transportul local. Este o mare măgărie ce se întâmplă și se întâmplă des. Aflăm despre asta doar prin anumite mărturii, uneori și video, în caz că are cineva inspirația de a filma. Hai să vedem scandalul!

 

p.s. Conform Codului Penal, Art. 205:

(1) Lipsirea de libertate a unei persoane în mod ilegal se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 7 ani.

(2) Se consideră lipsire de libertate şi răpirea unei persoane aflate în imposibilitatea de a-şi exprima voinţa ori de a se apăra.

Mă îndoiesc că o controloare, angajată a unui SRL, sau un șofer, are calitatea de a sechestra legal pe cineva. În practică însă, nimeni nu-i pedepsit iar noi rămânem călători șocați pe niște autobuze conduse de o Regie nesimțită!

Despre autor /

3 comentarii

 • dede cati

  Fara suparare, dar, Constanta este unul dintre cele mai corupte si jegoase judete.

  • Joie Negru

   Confirm.

 • „Vă aduc înapoi!”. Lol, de parcă timpul pierdut în autobuzul RATC ți-l mai dă cineva înapoi.

  Pfff…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.