Ia să vedem ce trafic mai are blogul ăsta…

Praf și pulbere, nu? Cică nu e rău, zic unii… Ăsta e traficul blogului pe luna Aprilie 2018, o lună cam slabă pentru mine, căci m-am concentrat pe noul job. Cu toate astea, tot au apărut vreo 10.000 de oameni pe aici…

Ia uite și bounce rate-ul ăla ce nasol e, adică vin oameni noi, dar cei vechi nu se întorc. Eu zic că au ip-uri dinamice și nu se prinde Google Analytics de asta. Serios acum. E posibil?

Între 1 și 12 Mai 2018 văd că am deja 2730 unici. Sau DOAR 2730 unici. Luna asta și mai slab am fost pe blog. Mă gândesc cum să scriu și ce să scriu. Cât să mai dau din mine sau cât să mă concentrez și pe ce. E o perioadă de reinventare. Ce m-aș ambiționa să sar și luna asta la peste 10.000 de unici! Doar așa, să văd dacă pot. Hmm…

Apropo. Azi m-am văzut cu un fost coleg de liceu. M-am înțeles foarte bine cu el pe atunci, deși nu umblam împreună. Ne-am salutat și am stat la discuții puțin și ne-am pus la curent cu ce am făcut în viață. La plecare mi-a zis că-mi citește blogul cu drag. Nu mă așteptam! Deci…hai că de dispărut nu dispare blogul încă.

p.s. Mă întreba cineva cum mi-am făcut traficul ăsta. Nu e un trafic mare și nu mă mândesc cu el. Mă bucur de el, dar nu e de laudă. Însă e mai bun ca al multora. E așa căci am scris constant când am scris, că scriu original și în cuvintele mele, că scriu cuprinzător, că scriu uneori fix despre subiecte fierbinți înaintea Giganților chiar și mă indexează perfect Google, că știu să scriu după o experiență de un deceniu. Și nici măcar n-o fac ca la carte. Pot mai mult, dar mai mult se face cu mai mult timp, cu ceva bani și cu o viață mai interesantă ca a mea.

Fb Comments

2 thoughts on “Ia să vedem ce trafic mai are blogul ăsta…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.