Ia să particip și eu la competiția Spring SuperBlog 2019!

De atâția ani am urmărit din umbră acest eveniment și nu m-am gândit cu adevărat să particip la el. Ei bine, socializând cu colegii mei bloggeri locali, am auzit cuvinte de bine despre această experiență și exact ca o întreagă experiență mi-au prezentat-o. M-au făcut curios, ce să mai…!

SuperBlog se auto-declară o competiție de Blogging Creativ, asta prin mărturiile pozitive ale participanților cât și a sponsorilor implicați. Ideea este lansată din anul 2008 iar asta o face cea mai longevivă competiție de acest fel din blogosfera românească. Există 17 ediții încheiate iar în perioada 1 Martie – 18 Aprilie 2019, se desfășoară a 19-a ediție, respectiv cea de Spring SuperBlog. În perioada 2008 – 2012, edițiile au avut loc anual iar din anul 2013 s-a trecut la competiția bianuală, respectiv una Primăvara și una Toamna. S-au înscris de-a lungul timpului la aceste ediții aproape 2800 de participanți și s-au uzat tastaturile acestora pentru peste 33.500 de articole!

Să vedem ce șansă am într-o astfel de bătălie! Chiar sunt curios tare! Am și o perioadă grea cu locul de muncă, unde am colegul în Concediu și juma de lună voi fi singur pe câmpul de luptă, dar mă voi ambiționa să fac o treabă bună! Uite, chiar sunt entuziasmat!

Pentru mai multe detalii despre competiție și înscrieri, vizitați pagina oficială a evenimentului, respectiv www.super-blog.eu

2 thoughts on “Ia să particip și eu la competiția Spring SuperBlog 2019!

  1. Dincolo de nori

    Uau! Nu-mi vine să cred! Dar mă bucur. Mult succes îți doresc și sper să nu abandonezi! Sper că te-ai înscris pe grupul de FB dedicat, măcar pentru informațiile și lămuririle ce vor veni pe parcursul competiției.

    Reply
  2. Camelia

    O nouă ediție aduce mereu entuziasm. Eu anul acesta mi-am propus să nu renunț și să merg până la capăt, dând din mine tot ceea ce am mai bun și creativ. Mereu este revigorantă o astfel de experiență, iar competiția este serioasă, asta văd sigur (!), dar aceste lucruri o fac și mai interesantă. Succes!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.