Ho ho ho! Au venit brazii la Auchan!

Cum intră Timpul cu un deget de la picior în luna Noiembrie, cum apare Spiritul Crăciunului în toate Mall-urile! În fine, mai degrabă în Auchan se întâmplă asta în mod evident, în Vivo Mall. În restul magazinelor de acolo, există Spiritul Black Friday.

Azi am intrat în Vivo. Fără certificat verde. Așa…pe neve, cum s-ar spune. Nu știu de ce. Au închis anumite intrări căci e stresant pentru Pază să fie atenți pe toate căile, iar pe unde am intrat, am intrat fără a prezenta Certificatul Verde. Se întâmplă na…

În Auchan am văzut că deja se pun brazii la vânzare cu 600 sau 400 lei sau alte prețuri.

Asta cu Black Friday e cu dus și întors. Pe la noi mai rar să prinzi oferte bune. De exemplu, în Vivo, găsești la Flanco acum un stick usb de 32Gb la vreo 29 de lei – super ofertă de BF. În Auchan găsești și la 20 lei și la 18 lei și mai la nu știu câți alți lei. Ce-i drept, e altă marcă și altă construcție. La alte magazine vezi la fel o categorie vastă de Black Friday, dar în esență…ne dăm noi seama! Adică văd și la Pro Tv sau la Digi 24 și alții, știri despre cum să ne dăm seama dacă luăm țeapă de Black Friday…. Păi, scuză-mă, dar dacă o pâine de Black Friday costă 50 de lei în loc de 5 lei, cred că mă prind… Eu. Că alții… Cam așa e faza. E bine să urmărești prețurile la ce îți dorești să cumperi! Și…să nu fi avar! Adică eu în prezent nu visez la vreun Xbox sau Telefon sau TV… Dar, dacă visam, cam știam prețurile și nu mă păcălea vreun Black Friday fals.

În fine. Cam atât. Eu vă informam doar că a apărut Crăciunul prin mall-uri și că Black Friday-ul în România începe cam din 10 Noiembrie. La TV-uri, electrocasnice, sau chiar și apartamente sau vacanțe. Unele vor fi pe bune, majoritatea probabil că nu. Fiți pe fază!

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.