Hai și voi mâine la o alergare matinală prin Parcul Tăbăcărie!

Mână-n mână cu alte măsuri de slăbit sau sănătate, Alergarea este un obicei foarte sănătos pentru corpul uman. Omul, ca ființă, nu s-a născut sedentar. Că vâna sau culegea fructe, omul a fost mereu într-o continuă mișcare.

Mâine va avea loc un nou antrenament Sanasport. Acest antrenament înseamnă o sesiune de gimnastică în grup (încălzire) și apoi o alergare pe o distanță și pe un ritm la alegerea participantului. Ne întâlneam cândva și peste 100 de persoane la așa ceva. Să vedem dacă mai reușim această performanță! Dacă nu mai poți să alergi, mergi! Apoi alergi ușor iar.

Până acum, la evenimentul de mâine au confirmat prezența doar o mână de oameni, însă ne vom aduna destul de multicei, presimt asta. Pe timp călduros, nu mai alergăm prin stațiunea Mamaia. De mâine chiar, se schimbă locația alergării, deci: mâine – 27 Mai 2018, ora 9:00, ne vedem în spate la City Park Mall, în parcul Tăbăcărie, Constanța.

Ne vom aduna în cerc, ținându-ne de mână și vom rosti Tatăl nostru și apoi… Glumesc glumesc. Ne vom aduna în cerc însă și vom face o încălzire, iar apoi vom alerga fiecare în ritmul său cam o tură de lac. La sfârșit facem și descălzire, un soi de stretching de după. Aplaudăm efortul depus și apoi rămânem la o hidratare. Cu bere, pentru unii. Cum adică să alerg și apoi să beau bere? Păi eu de ce alerg? Nu ca să mă echilibrez și să-mi permit așa ceva? Hai că o să fie fun! Ne vedem acolo!

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.