Hai să vedem o filmare mediocră de azi cu mine la volan!

Zici că am filmat ce am filmat de prin anul 1990, însă camera de bord nu știu ce are de focalizează aiurea… Data trebuie s-o ajustez de asemenea și cred că o să-mi dau seama eventual cum să fac asta… O să-i dau eu de cap… În sensul că o s-o arunc la gunoi.

Astăzi n-am plănuit să iau mașina la muncă, dar regăsindu-mă în întârziere, am zis să fac asta. A mers ca pe roate condusul… Adică…nah! Cum altfel?

Am luat-o pe Aurel Vlaicu, pe lângă Baba Novac și tot așa… A fost foarte ok la dus. La întors, a fost de asemenea foarte ok și am accelerat și am oprit brusc la semafor și am cedat calea unor grăbiți șamd. Hai să vedem din video de mai jos, în ceață cum e el, dacă m-am descurcat! A fost a 7-a oară când am condus, din Ianuarie 2018, de când am luat permisul.

Știu că e banalitate pentru mulți dintre voi, dar repet, pentru unul ca mine…e fascinație să mă uit la o astfel de filmare, la o astfel de acțiune proprie! Mă consideram etern vătămat de propria mea negreală și propriul meu Rău și cinism. Nu credeam că o să conduc vreodată, printre altele. Dar, repet, dacă eu pot, poate oricine! Eu sunt definiția Închisului, a introvertitului repetitiv și a haosului intern al minții. Dacă eu pot să fac asta, fuck… și voi puteți! Really now! Insistați un pic! Că alții, nu ne ajută. Doar noi ne desenăm conturul existenței! Hai că am fost destul de criptic pe seara asta… Insistați în lucruri nu doar pe placul vostru ci și în interesul vostru ca bărbat, femeie sau…om, per total! Nu mă vedeam la volan, dar e chiar funky și mișto. Sper să o țin tot așa…

 

p.s. Se vede pe filmare că fac totuși câteva lucruri bune. Nu continui în viteză când am semaforul în schimbare sau dacă văd că se aglomerează o intersecție (fie și mică), îmi păstrez distanța (cum scrie în carte, ca să nu blochezi). p.p.s. Plus să lași naibii autobuzul să iasă din stația cu alveolă! Încă n-ați învățat asta?? E bine să reții astea, iar în rest…să fii atent cât se poate de mult! De asemenea, am vrut azi să stropesc parbrizul cu apă și să-l curăț cu ștergătoarele și am reușit, dar nu prea știu cum am făcut asta… În rest, e bine!

p.p.p.s. Costea Dimu, instructor auto în Constanța. 0722342455. Just saying…

Fb Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.