Hai la Constanța Blogmeet 18!

Eveniment: CBM 14
Eveniment: CBM 14

Cum spuneam în articolul de aici, urmează o nouă ediție de Constanța Blog Meet. Spuneam că vă țin la curent.

Este sigur, este stabilit! Data și ora întâlnirii este 22 August 2015 (Sâmbăta asta), 18:00. Localul ales și cu al cărui proprietare s-a vorbit deja, este Xena Bar. Harta zonei este asta. Ajungi în zona exactă doar cu Maxi Taxi 309, RATC 48, 44, 51, 42. Absolut mai toate traseele din Constanța te lasă mai sus, spre Parcul Fantasio. Mesele vor fi așezate în formă de “U” și vom dezbate destule subiecte. Vom face probabil “schimb de scaune”, cum a propus ddumi de mult, asta pentru a apuca să vorbim unii cu ceilalți mai mult și să căutăm să nu ignorăm pe cineva. Dacă te simți ignorat…deschide-ți gura și bagă-te în discuție!

Până acum, și-au anunțat prezența 16 persoane, respectiv Eu, ddumi, Diana Slav, Emilian, Nelida Shi, Alex Sarius, Maria Aguriță, Urban Maria, Gabriela, Cristi, Sorin Amzu, Cristina, Zak, Redu, Pustiul, Iamntz. Unii vor veni cu +1, deci gașca va fi mare. Eu unul am chemat-o și pe Raluca Bercea și o să vină probabil și Radu Țuglea. Deci 20 suntem din start. Ca să avem o evidență mai bună a participanților, confirmați-vă prezența pe blogul lui ddumi, aici. Dacă ești blogger din alt oraș, nu se supără nimeni dacă apari la fața locului. Este un eveniment deschis tuturor bloggerilor.

Vă recomand să aruncați un ochi pe toate aceste bloguri, să știți cu cine veți vorbi și despre ce. Pe lângă discuțiile “în bisericuțe”, se vor dezbate câteva subiecte generale specifice: Forumul CTBlogs, domeniul .ro, șamd… Eu unul aș dezbate și tema agențiilor PR și relația acestora cu bloggerii. Cum ddumi e organizatorul acestei ediții, eu doar l-am ajutat sau inspirat cu câteva lucruri. Încercăm să vă oferim și câteva surprize plăcute și fun. Să vedem ce-o ieși. În rest, Blogmeet-ul este un cadru lejer, prietenos dar și plin de dezbateri nu tocmai roz. Nu vă speriați! Ideea e să vorbim despre una și alta și să căutăm să ajungem la un consens, ca într-o echipă. Hai să repornim fenomenul de Blog Meet în Constanța și indiferent de alte activități pe care le avem, să ne dedicăm o parte din timp și pentru aceste platforme online de mare putere și influență! Ne vedem acolo!

Despre autor /

3 Comments

 • Mă bucur să văd blogmeet-uri.
  La Oradea se făceau într-un timp … dar brusc pauză.
  Just e că nici nu cred că e cineva dispus să se ocupe că suntem toţie fie leneşi fie ocupaţi 🙂

  Din categoria A FOST ODATĂ.

  • Joie Negru

   Pai prinde un moment cand toti sunt prin zona, o ora buna…si organizeaza! Oricum, organizarea inseamna in general sa fim siguri ca avem un local disponibil si cam atat.

  • Organizarea nu a fost dintre cele mai bune. Nu pot fi atat de drcasita dar cum a spus si Arhi lumea s-a cam plimbat dintr-o parte in alta. Cel putin eu una am mai fost si prin alte parti sa vad cine mai este pe acolo. Cat despre faza de la sfarsit cu banii la fel ca si Arhi si mi-a lasat asa un gust amar. Poate daca as fi fost o pustoaica nu as fi spus nimic dar nu cred ca eram noi oamenii care sa facem o faza de prot gust. Scopul fost bun, organizarea proasta. Cu toate ca fumez am plecat de acolo de parca fusesem intr-un birt!Poate acum va fi altfel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.