Gene false

foto via clip2art.com

Cu genele tale false îmi clipești a fericire… Dar, oare știi tu ce înseamnă cu adevărat Iubire?

Nu cred că pretind eu a cunoaște ce înseamnă Iubirea, dar sunt destul de arogant ca să insinuez că înseamnă o tentă de ceva anume. Din experiența mea, Iubirea de durată a însemnat mereu momente bune și momente razna și copilăroase, dar și asumări mature și serioase. Fără echilibrul ăsta al stării, nu prinde formă ceva. Nu-mi place trăsătura feminină de vis dus la extrem pe tema Iubirii, fără a se concretiza ceva serios ca baza. Nu sunt adeptul vorbelor dulci, deși dulce îmi place să alint. Mă las pierdut într-o saturație adesea și într-o supra-saturație de asemenea, însă asta nu înseamnă că nu știu să spun Stop. Și urmează regrete și dor și durere… Ca băiat sau bărbat le resimțim altfel, când sexul nostru nu este atât de adesea curtat de sexul opus. Dar, e o decizie și asta și uneori trebuie s-o iei și să ți-o asumi!

Genele tale false pot însemna și biologie. O genetică anume, dusă la extrem într-o speranță naivă de continuare a unei relații vechi sau novice. Dar oare nu sunt eu în drept să cer o Oprire bruscă într-o durere continuă bazată pe o speranță ce pare a fi deșartă? Ne îndrăgostim des fizic sau chimic de cineva, dar nu trebuie să ne uităm locul și dorințele. Că vrei să poți e bine, dar să și poți ce vrei – spunea o vorbă bună. Iar când nu poți, indiferent de motiv, cred că trebuie să iei o decizie – fie ea și dură sau aparent rea. O privire frumoasă și un sărut furat te poate ține doar pentru un moment și nu cred că merită să mergi înainte cu doar așa ceva. Îmi lipsește mai multă apropiere fizică sau câteva cuvinte ce mi-ar defini ceea ce ești tu cu adevărat. Așa că scuză-mă dacă brusc te resping, dar simt că trebuie făcut un asemenea pas într-o asemenea situație haotică. Da, drumul mai dificil te poate duce spre o aventură mai bună, dar unitatea și apropierea totală nu este o aventură ci de-a dreptul o luptă și o manieră concretă de a lega două persoane. Iar tu te enervezi sau doar ești tristă, pentru o respingere ce înseamnă de fapt mai mult.

Cine ești tu? Ce mâncare îți place și la ce filme te uiți? Habar nu am și nici n-o să știu asta dintr-o atracție și nu o apropiere reală! Îmi arăți emoții atât de veritabile și totuși atât de false ca și continuitate, când orice fel de blocaj al tău ne pune un zid în evoluție. Dar vrei și așa o continuare și îmi spui să am răbdare. Păi, cum vine asta? Ești un câștig la Loto sau un suflet ce resimte un altul? Și da e greu să mizezi pe ceva nou, dar eu oare ce fac? Nu sunt și eu în aceeași barcă? Aparent, nu. Vâslim în neant în ambarcațiuni diferite și fiecare își vede de vela sa, orientându-se până la urmă după cum bate vântul… Eu am evoluat. Am motor la barca mea și îl folosesc intens pentru direcția mea. Tu încă dai la vâsle, sperând la un vânt bun din pupa. Îmi pare rău, dar suntem atât de diferiți…

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.