Garage Sale Constanța continuă la Noi Cafe!

Poate că vă amintiți că în data de 18 Noiembrie 2017 vă vorbeam despre un Garage Sale organizat în Constanța. Acesta revine cu o nouă ediție în data de 09 și 10 Decembrie 2017, în localul Noi Cafe din Constanța.

Așadar, azi și mâine, aveți ocazia să participați în intervalul orar 10:00 – 18:00 la un soi de târg frumos și colorat în stil Garage Sale. La acest eveniment găsiți varii obiecte, bijuterii, articole de îmbrăcăminte, viniluri, cărți și multe altele, toate în stil predominant antic sau vintage. Puteți cumpăra sau puteți face schimburi. Și de această dată veți avea ocazia să donați bani în scop caritabil pentru asociația Light for Night, o asociație care luptă pentru prevenirea traficului de persoane.

Noi Cafe este un local aflat peste drum de Lake View, în spatele Hotelului Bulevard. Are recenzii foarte pozitive iar pe Trip Advisor are 5 din 5 stele la 5 review-uri. Văd că lumea laudă foarte mult însăși…cafeaua. E bine să se organizeze acest târg prin mai multe locații căci uite așa mai aflăm și noi de noi spații de relaxare din oraș.

Plimbați-vă și voi până în această zonă și have fun!

p.s. Câteva poze de astăzi, găsiți aici.

Despre autor /

Un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.