.:: Functionarii publici sunt pusi la zid

Auzi aici titlu in Telegraf: Toleranta zero fata de functionarii publici intoleranti cu cetatenii.

ALEfuckingLUIA. De cand asteptam sa aud si eu asa ceva. Prefectul Constantei, Tit-Liviu Brăiloiu le aminteste functionarilor ca au fost pusi in functie pentru a-i servi pe cetateni nu pentru a se intampla fix inversul.

Cineva a comentat la articol asta: „la salariile pe care le au functionarii publici si la cat de rai sunt contribuabilii, la ce va steptati? vina apartine tuturora, nu numai unei categorii sociale„.

Mai tineti minte cand vorbeam despre oamenii care muncesc strict pentru bani? Ziceam ca la un politist este foarte periculos sa vezi asta, insa de asemenea si la ceilalti functionari publici poti vedea lucrurile date peste cap destul de rau.

La ce ne asteptam? La indeplinirea sarcinii respective in parametrii acceptabili. Te multumeste raspunsul comentatorule?

Daca tu esti fiinta umana, si gandesti ca vrei sa muncesti pe o pozitie anume, trebuie sa realizezi ca pozitia aia iti cere ceva. In cazul politistilor, medicilor, functionarilor publici de la ghiseu, pozitia cere enorm. Cere sa fii supraom. Nu poti fi supraom, nu intra in hora. Supraom inseamna sa fii foarte intelegator, foarte bun, foarte ajutator. Nu din bunatatea sufletului tau, ci din obligatia contractuala a muncii tale. Asadar, a fi rau, lenes, indiferent, in aceste meserii mai ales, este ilegal.

p.s. Nu am mentionat politistii, medicii si oamenii din ghiseu intamplator.

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.