Fotografie și scrieri cu Nicoleta Nussthaler

foto via nicoletanussthaler.com

Mulți știu să facă o fotografie reușită și mulți ar reuși să scrie interesant, însă o categorie aparte de oameni fuzionează asta cu un simț adânc și cu o viziune naturală potrivită Artei de a scrie sau de a creea ceva vizual. Această ultima parte, o descrie perfect pe Nicoleta Nussthaler, colega mea bloggăriță nou-descoperită de către mine la o recentă întâlnire a bloggerilor constănțeni.

Mai am de descoperit multe despre a sa persoană și știu despre ea doar ceea ce am analizat din primele două impresii din cadrul a două evenimente unde am fost prezenți amândoi. Îmi pare o persoană atractivă ca spirit și matură ca personalitate. Am simțit din partea ei o sete spontană de cunoaștere și o dorință profundă de îmbunătățire. Este o persoană ce ar putea realiza orice cu mintea ei și cu sufletul ei deopotrivă.

Aceasta marchează ziua de 17 Februarie 2019 ca fiind cea în care își împlinește un vis ce demult cerea a fi transformat în realitate, respectiv lansarea unui website personal, care să cuprindă munca ei de fotograf, pasiunea ei de blogging și travel. Nicoleta este de asemenea autoare de carte. Motivul ei recent de bucurie este redat prin recenta postare pe Facebook ce spune:

Propriul meu site – ca rezultat al ultimilor 5 ani din viața mea – timp în care munca pe care o făceam părea de cele mai multe ori haotică și fără sens pentru cei din jurul meu, uneori chiar și pentru mine. Simțeam însă că trebuie să continui, deși nu știam aproape deloc cum să o fac.

A fost un timp al căutărilor personale, așa că am învățat să stau de vorbă cu propriile gânduri și năzuințe, să ajung la un consens cu mine însămi și să mă aliniez astfel la viață.

Am făcut vreo mie de ‘’greșeli’’ dar promit că o să mai fac cel puțin încă vreo mie. Greșeala nu-i greșeală, ci întocmai experiența prin care acumulezi informațiile și înțelepciunea care te vor susține impecabil în viitoarele încercări. Norocul meu este că între timp m-am maturizat și am înțeles care mi-e drumul.

Sunt un om normal care are zile de poveste, însă alteori zile triste cu îndoială sau temeri. Mai sunt și o femeie de 44 de ani care are riduri, imperfecțiuni, blocaje sau alte soiuri de ‘probleme’. Doar că evit sa ți le arăt ție pe toate acestea, le ai și tu pe ale tale, nu-i așa?

Misiunea mea este ca prin intermediul fotografiilor și scrierilor mele, să scot în evidență tot ceea ce este despre bunătate, sensibilitate și frumusețe sufletească. Despre lucrurile înălțătoare ale vieții acesteia minunate, călătorie prea scurtă pentru unii. Aleg să mă concentrez numai pe lucrurile care-mi îmbogățesc sufletul și viața și care sper să-ți aducă și ție stropi de magie și un plus de valoare.

Am avut oameni prețioși și înțelepți alături, iar pe parcursul acestor ani am cunoscut mulți alții, așa si ca tine.

.:: www.nicoletanussthaler.com

.:: www.facebook.com/nnussthaler

Despre autor /

Un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.