Filme în aer liber în Parcul Tăbăcărie

Potrivit pentru o „distanțare socială în grup”, evenimentul „Filme în aer liber” oferă constănțenilor și vizitatorilor orașului ocazia de a se destinde.

Am participat și eu la un astfel de eveniment prin anul 2016. Îți găsești porțiunea de iarbă, stai acolo, ai lume de jur împrejur și râdeți sau plângeți împreună la fel și fel de ecranizări. Este ceva social, de grup, în ciuda distanțării fizice. De data asta, evenimentul este organizat de către o asociație de culturală numită Metropolis iar intrarea este GRATUITĂ.

Asociația Culturală Metropolis a mai făcut astfel de „năzbâtii” și acum mulți ani, plimbându-se cu acest eveniment prin marile orașe ale țării. În afară de filme, vom mai putea fi martori la spectacole de percuție, jonglerii, dansuri cu led, etc. Proiecțiile de film încep de la ora 21:30 și cred că va trebui să purtăm mască. Proiecția are loc pe un ecran gonflabil de 120 mp și dintr-un proiector digital mobil de 18.300 lumeni.

Prima săptămână (4-9 august) este dedicată filmului de comedie și a început cu ecranizarea „Marea hoinăreală” sau Oh, Brother, Where Art Thou?, în regia lui Joel Coen, avându-i ca actori principali pe George Clooney, John Goodman și John Turturro. Astăzi continuă cu filmul Walk The Line din anul 2005.

Săptămâna filmelor de comedie va continua cu „Walk the Line – Povestea lui Johnny Cash”, regizat de James Mangold, cu Joaquin Phoenix și Reese Witherspoon, „La vie en Rose”– povestea vieții lui Edith Piaf, regizată de Olivier Dahan, cu Marillon Cotillard și Gerard Depardieu, îndrăgitul musical „Grease”, în regia lui Randal Kleiser, cu John Travolta și Olivia Newton-John, „Moulin Rouge!”, în regia lui Baz Luhrmann, cu Ewan McGregor și Nicole Kidman iar săptămâna se încheie cu un musical pentru întreaga familie – „Mary Poppins”, regia Robert Stevenson, cu Julie Andrews, Dick Van Dyke.

A doua săptămână este dedicată filmelor magice, de fantezie.

Află toate detaliile și programul evenimentului pe site-ul Radio Vacanța, aici.

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.