Fără taxe la curier pentru constănțeni, la elefant.ro

sediu elefant constanta 2016

Site-ul elefant.ro este un fel de Mall online, cu produse variate pentru bărbați și femei, cu parfumuri, tablouri, cafea, ochelari, ceasuri sau cărți. Vrei o măsuță de cafea de 535x950x550? Au și asta! Multe produse…. De acum, toate scutite de taxa de curier pentru constănțeni!

De ce asta? Căci și-au deschis sediu fizic în orașul Constanța iar asta înseamnă că atunci când comanzi ceva, poți să optezi pentru varianta de livrare la sediul acesta și să ridici produsul gratis de acolo, fără taxă de curier. Observ pe Facebook-ul lor că de acum 10 zile a fost anunțată această treabă, însă mie de abia azi mi-a ajuns în mail știrea.

Unde e sediul? Pe Bd. Tomis, nr. 97. Ah, nu ești taximetrist și nu știi unde este asta? Te lămuresc eu:

elefant

Deci peste drum de teatrul Oleg Danovski. Programul acestui Pick-Up point este de Luni până Vineri, de la ora 9:00 la 21:00, Sâmbătă, de la ora 9:00 la 20:00 și Duminică de la ora 9:00 la 18:00.

Astfel de puncte de ridicare scutite de taxe de curier mai sunt prin București (13 la număr), Iași, Cluj, Timișoara, Brașov și Sibiu. Primul astfel de punct de livrare a fost deschis în luna Septembrie a anului 2015, în București. Chiar voiam să-mi iau o carte de la ei și uite că brusc a devenit mult mai avantajoasă această opțiune!

Comunicatul de Presă al acestora mai spune:

“Constănțenii ne-au dovedit că sunt printre cei mai fideli clienți ai Elefant și din acest motiv am decis extinderea rețelei noastre de puncte de livrare aici. Dorim să fim cât mai aproape de clienții noștri din Constanța, dorim să le oferim acces cât mai facil și mai rapid la produsele pe care le comandă de pe Elefant, beneficiind totodată de transport gratuit”, explică Oana Cazan, Marketing Manager la Elefant.

Pentru a marca deschiderea punctului de livrare din Constanța de pe bulevardul Tomis, Elefant oferă clienților din acest oraș câte o carte-cadou. “Am pregătit cadouri pentru toți clienții noștri din Constanța. Îi așteptăm pe cei care au primit SMS-ul nostru la pick-up point-ul elefant.ro. O carte cadou este special rezervată pentru fiecare dintre ei până pe  5 august”, declară Oana Cazan.

Despre autor /

Un comentariu

  • vasile claudia

    Am fost personal la aceasta adresa inca din vara si nu am gasit pik up elefant .ro .In afara de un magazin de suplimente nutritive care era si acesta inchis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.