Facebook testează butonul de Downvote

      1 Comment on Facebook testează butonul de Downvote

foto via yahoo.com

Conform Yahoo.com, Facebook a confirmat că se află zilele astea în teste pentru un buton de Downvote în comentariile de pe această rețea socială.

Nu este vorba despre celebru buton de Dislike cerut de utilizatori, buton pe care Facebook evită să-l implementeze, ci de un buton ce ar ajuta să marcheze anumite comentarii ca fiind problematice într-un fel sau altul. Odată apăsat acest buton, îți va da posibilitatea să alegi din câteva opțiuni precum “comentariu jignitor/ofensiv”, “comentariu fals/ce induce în eroare” sau “comentariu Offtopic/în afara subiectului discutat”. Un exemplu de cum ar arăta acest mini-meniu îl putem regăsi în imaginea de mai jos:

Momentan totul rămâne la nivel de Test și nu va afecta în vreun fel popularitatea unei postări. Testul se face pe un procent de 5% din utilizatorii americani, pe platformele mobile și se aplică doar la postări publice. Este doar o metodă pentru ca Facebook să adune câteva date de comportament și implementare și va rămâne pe viitor de văzut ce măsuri ia Facebook în această privință.

Fb Comments

1 thought on “Facebook testează butonul de Downvote

  1. Grande Bogdan

    Cine mai stie ce mai face facebook, ce va mai schimba doar asa ca sa ne afecteze pe noi in loc sa ne ajute. Cum a facut si cu feed-ul de noutati zilele acestea cand a facut niste modificari majore.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.