Facebook.com/exploratorurban

Dandu-mi seama ca de fapt trebuie sa-mi fac o pagina de Facebook si nu un Grup, m-am pus pe treaba si am facut intocmai asta.

Pagina de Facebook permite multe like-uri dar mai ales permite multe vizualizari, ajutand fenomenul Urbex sa fie cunoscut de cat mai multa lume. Azi am adaugat cateva materiale foto si video pe pagina mea iar dupa putina munca PR, am reusit sa-mi conving 25 din prietenii din lista mea sa dea Like paginii caci minim 25 de Like-uri permite unei pagini sa aiba un username aparte si nu un sir aleator de numere si caractere.

Drept urmare, de azi inainte, veti gasi pagina mea Explorator Urban, la adresa www.facebook.com/exploratorurban

Momentan postez ce pot si ce am. Din pacate, ca sa devina celebra o astfel de pagina trebuie sa se intample miracole si tocmai dupa un astfel de miracol promotional se ambitioneaza lumea sa dea Like. Insa, poate le vand oamenilor o idee buna si primesc like-ul ala inainte de a ajunge celebru .

In programul din viitorul apropiat voi posta material despre Fantana Azteca, Casa din Scoici, Hotel Intim, Tunelul Anghel Saligny, cateva interioare a unor cladiri din Constanta ba chiar si poze din Cazino probabil sau poze de pe un bloc din Tomis 3, caci toate acestea fac parte din paleta usor vasta a explorarii urbane. Ideea gasirii locatiilor este cea de Inedit sau cel putin Rar. Nu multi stiu ce avem prin oras iar asta e o concluzie dovedita de mine in anii trecuti cand am descoperit o groaza de lume care m-a felicitat pentru initiativele mele in aducerea la cunostinta publicului despre fel si fel de zone si obiective arhitecturale sau arheologice.

Pe langa materialele sus-mentionate, am de postat inca altele din diversi ani si diverse locatii din Constanta. Asadar, stati pe aproape si incercati sa colaborati cu mine pentru a face ceva mai aparte!

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.