Evacuați din spital, noaptea ca hoții!

S-a mai discutat pe tema asta în România. Se spunea acum câteva luni că vor fi dați afară pacienții din spitale, pentru a face loc cazurilor Covid. Ministerul Sănătății de atunci a dat asigurări că nu se va întâmpla asta. Realitatea este și a fost alta însă, iar acum se întâmplă din ce în ce mai frecvent. Nu vreau să zic asta dar…Dana Budeanu avea dreptate!

Facebook este cel mai bun instrument de semnal de alarmă în aceste vremuri. Tot acolo, am auzit ieri în „premieră” că la un spital din București (Foișorul de Foc) au intervenit anumite forțe, au acaparat pastilele și medicamentele și au dat pur și simplu afară pacienții din spital, trimițându-i acasă sau prin alte spitale. De ce? Ca să facă loc pacienților Covid.

Nici Pro Tv nici Digi24 nici nimeni nu știau asta la ora aia, dar azi era full de asemenea știri pe site-uri și la Tv. Arafat zice că se face loc pentru covid ca să se salveze vieți. Dar viețile celor care sunt deja internați nu contează, sau cum e calculul? Încep să se vadă din ce în ce mai tare crăpăturile sistemului Medical din România. Să vedem care va fi crăpătura aia mare care îl va face să cedeze…!

Despre autor /

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.