Eu zic că Pizzaro sunt buni în Constanța! Voi…?

Când vine vorba de pizza și când vine vorba de pizza în Constanța, eu sunt cam cel mai de seamă juriu din oraș! Pe lângă faptul că articolele mele au fost cele mai de seamă pe Google mereu, chiar am cumpărat mereu pizza de la mai toți jucătorii locali, ca să-i testez. Doar uitați-vă pe tag-ul meu de pizza.

E dificil să rămâi pe Google cu o impresie sau alta, căci se schimbă multe. De exemplu, Cin Cin era cel mai tare cândva. Recenzia mea era prima pe Google și abia apoi site-ul lor. Mor de râs. Apoi Sabroso a căpătat o putere divină, dar s-au dus naibii cumva. Pizza în Constanța se schimbă. Se schimbă bucătarul, poate de aia. Sau management-ul. Diferă din atâtea puncte de vedere. În fine…

Ce pizzărie pot să vă recomand acum ca fiind bună de tot la gust e Pizzaro. I-am comandat și de ziua mea prin Aprilie, și acum 4 zile, deși pandemia mi-a dat peste cap silueta. Au o pizza foarte gustoasă. Adică, am mai comandat cândva în ultimul timp și oferta 1+1 de la Uncle Sam ce e deja prea scumpă ca s-o mai bag în seamă (dar, destul de bunicică ca gust), dar Pizzaro are o pizza de calitate mai mare. Un soi de Mangia Mangia. Recomand și p-ăia!

În primele poze de mai sus transformate într-un colaj simplu, se poate observa Pizza Crudo e Rucola de la Pizzaro, comandată prin Food Panda. Are gust bun, are și niște verdeață și legume…e mișto! Pozele arată doar o diferență de stil de fotografiere, de bliț. Mi s-a părut interesant de afișat, să vă dați seama ce înseamnă o poză de produs. Oricum, e gustoasă, proaspătă, poți s-o mănânci și a doua zi!

În ultima poză vedem Pizza Bresaola de la Pizzaro. E 30 de lei pe Food Panda. Băi, e bună! Am luat-o și de ziua mea și de aia am luat-o iar recent. E simplă cumva, dar de mare efect prin sosuri și gust per total!

Ideea e să nu vă fac reclamă la ceva anume ci să vă zic că 1+1 o fi gustoasă-standard șamd, dar o pizza de calitate se simte! Se simte și la siluetă. La fel și berea, la fel și multe… Ceva mai scump înseamnă ceva mai calitativ de multe ori!

Oricum, eu v-am zis un nume ce momentan e foarte bun pentru constănțeni. Mai aveți voi alte sugestii? Hai să mâncăm gustos și hai să mâncăm bine!

p.s. Folia aia în pătrățele de stil clasic de servire este un fucking nice touch. Aia m-a și făcut să scriu articolul ăsta! Așadar, acordați atenții la detalii, căci clienții voștri vor observa! Și unii clienți poate sunt bloggeri și scriu un articol și vă cresc cifra de vânzări datorită vechimea lor și relevanța lor SEO pe Google! Pe verificatelea ca și link de refferal pe Analytics al vostru, fi-v-ar capul ăla să vă fie…

Despre autor /

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.