Eu v-am zis că PNL e același cu PSD. O zic și cei de la Recorder!

A apărut de ieri un nou reportaj Recorder, agenția aceea de presă independentă ce face anchete pe care jurnaliștii noștri comuni n-ar avea tupeu să le facă. Nu uitați să donați bani pentru Recorder, că veți susține astfel de anchete și pe viitor!

Ancheta vorbește despre o schimbare de post de Director cu un om ce nu este al PSD-ului de data asta, ci al PNL-ului. Directorul nu era afiliat politic, avea experiență, știa ce face și a muncit toată viața ca să ajungă acolo. A fost înlocuit de un om ce vindea cândva băuturi alcoolice și aparate de făcut cafeaua.

Vedeți reportajul în link-ul de mai sus, sau pe Youtube, aici.

Lumea scanda de ani de zile că PSD și PNL e aceeași mizerie și se știa asta, dar lumea tot i-a votat în număr mare. Uite că se întâmplă exact ce zicea lumea: pleacă hoții PSD, vin hoții PNL. Și știau oamenii că așa se va întâmpla, dar sunt masochiști oamenii ăștia.

p.s. În altă ordine de idei, în Constanța tot un PNList a ieșit. Nici nu părea că vrea să iasă, dar așa s-a aranjat treaba. Umblă vorba că acum se fură de unde fura PSD, dar cu două mâini, ca o răzbunare. Inclusiv în Portul Constanța, unde nimeni nu are de asemenea tupeu să facă o anchetă serioasă. Nici măcar DNA.

Chițac se înconjoară în Primărie de oamenii vechi ai PSD-ului și nimeni nu înțelege de ce (căci el nu știe nimic, de aia) iar cei noi care vin sunt super-vedete pe la noi, gen Horia Constantinescu, care au de asemenea o reputație „grozavă”.

Mai umblă vorba prin târg că cea mai recentă licitație pe SEAP a Primăriei este de 500 de bănci de parc la vreo 1600 de lei bucata. Firma câștigătoare este Megastol Energy SRL, fosta Alewijnse Marine Galați ce are în componență oameni ce au absolvit aceeași universitate absolvită și de către proaspătul primar Chițac. Coincidență, nu?

Despre autor /

3 comentarii

 • Saila

  Sintagma „Constanta oras bogat” ramane si sub administratia PNL!

 • billy

  Nimic despre alegeri? Sau toata lumea e plictisita de politica?

  • Joie Negru

   Pai ce, mai e ceva de zis? :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.