Eu deja m-am înregistrat la Maratonul Nisipului 2020!

Cum a apărut comunicatul de Presă de la Plus Communication despre startul înscrierilor la Maratonul Nisipului 2020, cum am intrat pe maratonulnisipului.ro ca să mă înscriu și eu! De data asta, m-am băgat la 10 Km, căci ultima dată, m-au ucis cei 21 de Km pe nisip…

Viitoarea ediție a Maratonului Nisipului al Asociației Sportive SanaSport va avea loc în perioada 28-29 Martie 2020, în același loc, cu startul din piațeta Perla. Va fi ediția cu numărul VII. Poți opta pentru cursele de maraton, semi-maraton, 10K, 5 Km, Family Run sau Campionii Școlii. Este un eveniment sportiv ce a ajuns să răsune peste tot în Lume, cu paricipanți din toate colțurile Globului (cel puțin din peste 20 de țări).

“Ne bucură faptul că, în șapte ediții, am reușit, la Constanța, să punem bazele unui eveniment sportiv internațional de mare atractivitate, atât pe plan intern, cât și internațional. Acest lucru vine să confirme că ne aflăm pe un trend ascendent, românii fiind din ce în ce mai atrași de sport si interesați de îmbunătățirea stării de sănătate, ceea ce concordă cu misiunea Asociatiei Sanasport. Ajunși acum la a 7-a ediție, Maratonul Nisipului 2020 își propune să promoveze 7 valori, pe care le-am descoperit și însușit de-a lungul acestei călătorii: #Sportivitate, #Respect, #Sănătate, #Comunitate, #Integritate, #Încredere, #Echilibru, valori care sperăm că sunt comune fiecărui alergator și pe care dorim să le transmitem generației următoare.

O componentă importantă pentru noi o reprezintă sportul școlar, unde încercam, prin intermediul cursei pentru copii “Campionii Școlii”, să formăm o nouă generatie de sportivi și de alergători, viitorii participanți ai Maratonului Nisipului. Este o bucurie pentru noi toţi că am reuşit să transformăm staţiunea Mamaia într-un punct de atracţie inedit pe harta maratoanelor lumii”, declară Daniel Antonaru, președintele Asociației Sportive “SanaSport”, organizatorul evenimentului. – sursă, comunicat Plus Communication

Ultimele știri din domeniul Sport versus Români spun că doar 40% din români sunt implicați în mișcare fizică sportivă. Vom vedea un trend ascendent pe acest domeniu? Rămâne de aflat și rămâne să cerem Statului mai multă implicare în amenajarea de spații gratuite pentru practicarea oricărei forme de sport pentru cetățeni!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.