Escape Room mobil în City Park Mall

Astăzi am ajuns prin City Park Mall și la nivelul -1 al mall-ului, pe lângă lift, am dat de mini-castelul acesta. Habar n-aveam ce era cu el până când n-am văzut un panou care explica cât de cât situația.

E vorba de primul Escape Room mobil din Europa, pe tematica Game of Thrones. Săracul GoT… Sau săracii fani GoT! O să mai apară un episod nou de abia prin anul 2019… Dar mai țineți minte cât am așteptat premiera? Tot așa, un an…

Cică să-l înfrunți pe Regele Nopții! Poate țin cu el! Ce știu ei! Plus că ați văzut ce braț are de aruncă sulița atât de bine? Slabe șanse să-l înfrunți… Evident, te poți bucura de acest loc doar în perioada 15 Ianuarie – 10 Februarie 2018, în intervalul orar 12:00 – 20:00.

Cât te costă? 200 de lei. Da da! Nu mă credeți? Citiți detaliile oficiale aici. Adică trebuie să cumperi de minim 200 de lei produse din City Park și te duci cu bonul la Info Desk iar “tu și 5 prieteni începeți să vă pregătiți pentru aventura vieții”. Aventura vieții cică! Zici că faci base jumping de pe vreun zgârie-nori din Dubai. Nu înțeleg cum vine asta, dacă și cei 5 prieteni trebuie să cumpere separat chestii de minim 200 de lei sau… Nu înțeleg. Dar eu v-am zis. Ca să știți!

p.s. Deci ca să știți mai bine cum stă treaba, să vă aruncați un ochi și pe acest Regulament. Oferta e foarte bună adică. Tu îți faci treaba în mall și cumperi de minim 200 de lei și ca fapt divers îți iei o invitație la Escape Room de la Info Point. Pe această invitație poți să-ți mai aduci încă 5 prieteni (o echipă este deci de maxim 6 persoane) cu care să petreci maxim 40 de minute în această cameră, încercând să deslușiți misterul! Dacă participați, să-mi povestiți și mie cum a fost!

Despre autor /

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.