Energia de 3 2 1. . .

      No Comments on Energia de 3 2 1. . .

foto via peopleimages.com

Te-ai trezit vreodată mușcându-ți buzele de plăcere și să nu se simtă ca o legătură directă către uzuala tentă sexuală? Din pură plăcere pentru ceva anume… Ei bine, simt și eu asta rareori și rareori se simte pentru motivul plăcerii amestecate despre o persoană anume.

Ca să fim corecți, are legătură și cu sexualitatea, cu o apreciere pentru fizicul persoanei și cum te face să te simți fizic, dar per total ține de un vârtej de emoții și atracții! Am zis-o recent cuiva și am numit-o “Energia de 3 2 1…”. Adică se întâmplă să porți o asemenea discuție cu cineva în care îți spui lucruri atât de frumoase și optimiste și de viitor, încât simți că n-ai răbdare până la acel moment culminant de fericire. Te simți ca un 3 2 1 al unui Start de Maraton. Știi în ce te-ai înhămat, te aștepți să iasă bine, ai o stare pozitivă și luptătoare și multe emoții de acest gen! Urmează doar…să participi. Am mai exprimat-o adițional și altfel. Dacă sunteți minori, vă rog să închideți pagina asta…acum!

Am comparat-o cu momentul înainte de orgasm. Plăcerea aia continuă și de intensitate supremă. Cred că acela este de fapt orgasmul unei apropieri fizice, nu finalul întâmplării. Momentul acela poate fi tradus ca atracția de început de relație sau ca o continuitate a ei, căci pe asta ne mizăm fericirea și trăirea continuă alături de cineva.

Energia asta de 321 este fundamentul fericirii noastre și sensul nostru emoțional! Căci de acolo se nasc pilonii puternici de atașament și dorință și Viitor. Acea nerăbdare tradusă printr-o energie mixtă de teamă și plăcere, de distracție și durere. Dacă ai ceea ce am numi “maturitatea” experienței, ești cu atât mai potrivit pentru un asemenea simț. Fiind oameni, cu bune și cu rele, cred că ne șade bine cu astfel de nebunii sufletești.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.