::: Ei iti zic

Ei sunt ei, si sunt zeii tai. Tu nu stii nimic, dar ei iti zic cum stau lucrurile. Insa ei nu-ti zic mai nimic, desi se prefac ca stiu tot, cand de fapt nu sunt nici pe aproape de un adevar absolut.

Ei iti zic ca focul arde, dar nu pot sa-ti arate ce inseamna asta. Ei iti zic ca daca fugi si cazi o sa te doara, dar tu nu stii ce inseamna asta iar ei nu pot sa ti-o arate. Ei iti zic ca dragostea doare, mai tare decat orice flacara sau cazatura, dar ei nu pot sa-ti zica intensitatea acelei dureri. Ei iti zic ca o cearta e urata, insa doar tu poti afla candva cat de urata e intradevar. Ei iti zic multe, dar ei nu pot sa-ti arate ce inseamna toate aceste lucruri.

Ei iti zic ca o imbratisare se simte bine, dar ei nu iti zic nici macar 1% din adevaratul sentiment. Trebuie sa simti pe pielea ta apropierea perfecta care te face sa ramai minute in sir in acea pozitie, fara definitie. E doar un sentiment, un sentiment puternic si calm. Daca viata ar insemna o imbratisare perfecta continua, cred ca nimeni nu s-ar plange. Insa ei nu-ti zic cat de rau doare sa te rupi de acea imbratisare. Ei nu iti zic ca persoana pe care ai imbratisat-o poate sa se transforme din universul tau intr-o persoana total straina. Nici n-ar putea. Ei iti zic ca viata e dura, dar ei nu pot sa exprime cu adevarat cat de dura este, cat de absurda sau rece poate sa ajunga. Ei ar trebui sa taca.the red jumpsuit apparatus – cat and mouse

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.