Echipamente HoReCa Constanța și 3 exemple de Afaceri

 

foto via stockvault
foto via stockvault

Constanța este mediul propice pentru domeniul HoReCa (Hotel Restaurant Catering). Am avut ocazia cândva să văd cât de mulți cer produse de acest gen pentru hotelurile și terasele de pe Litoral, dar și pentru afacerile lor din oraș. Se investește enorm în mobilă, baruri sau chiar pahare și tacâmuri, care mai de care mai variate.

Am înțeles că putem găsi echipamente HoReCa de o varietate mare inclusiv la Selgros. Ba chiar au o ofertă cu reduceri de 40% ce durează până…azi. Ce să vă fac dacă de abia acum am aflat și eu? Nu-i problemă. Ofertele vor apărea în continuare! Hai să vă zic despre cele 3 exemple de afaceri.

1. Pizzerie

Avem o competiție acerbă la astfel de afaceri în orașul Constanța. Dacă dorești să-ți deschizi o Pizzerie, ai face bine să fii pregătit cu echipamentele potrivite. Pe o notă conexă, eu recomand o investiție foarte mare și în resursa umană. Ce poate oferi domeniul HoReCa pentru un astfel de antreprenor? Poate un Malaxor, ca să transformi munca manuală depusă pentru frământarea aluatului în ceva automat și mult mai eficient. Cuptorul pe lemne o fi interesant dar un Cuptor Electric este mult mai recomandat. Aici poate diferă opiniile, dar am văzut cu ochii mei ce poate să facă un cuptor setat la orice temperatură dorești tu. După ce îți pui bucătăria la punct, poți trece la zona de servire. Mese, scaune, tejghele, veselă și tot ce trebuie pentru a avea niște clienți fericiți. Sunt atâtea stiluri de unde poți alege…

2. Spălătorie de rufe

Tot mai multe persoane apelează la serviciile oferite de spălătoriile de rufe. Din motive de timp lipsă, din motive de spălare profesională, șamd. Ai nevoie de mașină de spălat și uscător, desigur, dar te poți folosi de domeniul HoReCa pentru a-ți achiziționa și alte lucruri precum uscătoare de rufe profesionale, high-tech ca să zic așa. Calandrul mai este recomandat, pentru netezirea acestor rufe. Pentru curățarea chimică vorbim deja de alte echipamente necesare. Ba chiar și detergenții îi poți găsi pe un raion HoReCa. Poți să-ți faci afacerea cu un singur coș de cumpărături dintr-un astfel de loc. Un coș uriaș dar…găsești toate aceste bunuri în același loc.

3. Restaurant Fast-Food

Dacă spunem Constanța spunem și „Imperiul Fast-Food”. Nu cred că există oraș mai bogat în astfel de locații pe metrul pătrat. Mulți fac rabat de la calitate iar acest lucru este simțit imediat de clienți. Din nou, am avut ocazia să gust produse comandate prin furnizori HoReCa, ce m-au dat pe spate de plăcere.

Începi cu niște friteuze, toaster profesional, aparate pentru Kebab și mai ales hote. Acestea sunt primele care fac diferența când vine vorba de calitatea gustului unui preparat. Spațiul de servire trebuie să fie desigur impecabil iar ca pentru acesta să fie pe placul tuturor, trebuie ales neapărat un mix bun de mese, scaune și veselă. Când totul e gata, poți cumpăra și produsele alimentare ce în funcție de calitate și diversitate îți va dovedi potențialul afacerii alese, într-un mediu competitiv.

Eu am auzit că un loc bun pentru toate necesitățile de mai sus este celebrul magazin Selgros. Aruncă o privire pe website-ul său dar și pe cataloagele de produse ale acestuia. De asemenea, ar fi bine să faci o vizită direct la unul din sediile Selgros din oraș, respectiv cel din Nord (Bd. Tomis, nr. 387 – de la vaporaș spre Carrefour) sau cel din Sud (str. Dragoș Vodă, nr. 1 – imediat înainte de podul de la Agigea).

Despre autor /

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.