Duminică mă văd față-n față cu Dacian Cioloș!

Am vorbit eu de curând cu Dacian Cioloș și i-am zis „Băi, Daci (îl alint Daci…), ce-ar fi să ne vedem și noi la mine în oraș cândva?”. Desigur că am zis o minciună ordinară acum și nu s-a întâmplat asta, însă are loc un eveniment în Constanța unde va fi prezent și sus-numitul Dacian Cioloș.

Este un eveniment politic, dar eu îl văd a fi ca unul cetățenesc, de aia m-am și înscris ca să mă duc la acest eveniment și să fiu puțin cu ochii pe ei, ca să observ dacă sunt cu ceva în cap sau doar demagogi. Doar am zis că-s apolitic și rămân așa momentan. Îmi convine rolul de om neutru, ce judecă la rece ceva. E o judecată mai bună ca altora, că doar nu degeaba am acumulat atâta experiență și neuroni în timp. Modest grămadă… De nervi așa…

Când are loc evenimentul? Cam…evident…din poza de mai sus. Duminică, 17 Martie 2019, ora 15:30. În ce sală? Sala Prestige! Putea să fie și Sala Ugabuga și tot nu știam unde e. Sau hai, bănuiesc că e aia de la demisol, însă nu sunt sigur.

Ce se întâmplă acolo? Este practic o unire de forțe. Dacian Cioloș cu USR (Uniunea Salvați România) și cu un logo așa modern de parcă zici că-i butonul de Youtube și restul cu PLUS, un partid sau ceva despre care nu știu nimic în prezent, dar al cărui logo arată ca un canal tv, parte din rețeaua Pro Cinema. Pro Cinema PLUS, acum și cu Game of Thrones!

Chiar un Game of Thrones are loc acum în România și alianța asta USR-PLUS deja câștigă teren datorită lui Cioloș, un om ce a intrat în sufletul românilor mai…onești așa, mai tineri așa, mai cu cap așa. Nu spun că cei care votează cu PSD sunt proști, dar…sunt proști. Chiar și într-un cotidian local cu banale poll-uri cu partidul favorit pentru alegerile europarlamentare, USR-PLUS a ieșit pe primul loc cu lejeritate. Asta în cotidian local! Opinia constănțenilor! Interesant. Așa că un contra-candidat al PSD-ului să vină aici în Baza-Mamă PSD, e la fel de palpitant ca oricând, doar că în ultimul timp….mai mor pensionarii și PSD pierde putere. Asta și din cauza noilor autobuze RATC ce sunt prea înghesuite și te sufocă, sau ce au pur și simplu scaunele alea cu bază înaltă și mai cad pensionarii pe acolo și-și rup protezele dentare sau de alt fel. Făgădău e făgăbou. Am vrut să menționez și primarul în contextul ăsta și nici nu merită mai mult.

Prezentarea evenimentului spune că:

E frumos să ne votezi “pe încredere”, dar noi credem că e și mai frumos să ne cunoaștem. De aceea, am pornit într-un turneu care va cuprinde 7 evenimente mari în 6 orașe simbol ale României (Iași, Brașov, Timișoara, Craiova, Constanța, Cluj-Napoca) și în Bruxelles. Astfel, voi îi veți putea întâlni personal pe candidații noștri pentru alegerile europarlamentare. Iar ei vor afla în direct de la tine care sunt așteptările tale în ceea ce îi privește.

Despre autor /

2 comentarii

    • Joie Negru

      Ii zic: „Dar daca aveti potentialul de a face ceva bun pentru Romania, de ce nu ati facut-o deja prin fel si fel de actiuni practice, precum orice cetatean ce isi exprima un spirit civic mai mult sau mai putin voit pe teme mai mult sau mai putin opulente din societate?”. Sau ceva de genul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.