Duminica asta mă duc în excursie cu…Inomar Cluster!

tours-tickets.com

Duminică, 25 Iunie 2017, are loc un eveniment ce m-a luat prin surprindere. Vă vorbeam despre „prietenii” de la Inomar Cluster într-un articol pe blog din data de 19.06.2016. Am dat cu ei de pământ, însă pe merit.

Inomar Cluster este o formațiune de forțe publice și private ce se adună sub aceeași umbrelă în scopul unei mai bune promovări turistice, amplificând capitolele sale ce țin de Marketing, Economie sau Promovare și Strategii. Municipiul Constanța a aderat recent la acest Cluster, prin HCLM 75/31.03.2017. Asta înseamnă că municipiul a plătit 450 de lei taxa de înscriere și 600 de lei anual cotizație.

Prezentarea de atunci a fost cu adevărat jalnică și vagă. Uite că după un an, aud și eu ceva ce ar putea să fie de bine. Inomar Cluster vine cu Tour-X –  Descoperiți Dobrogea prin Experiențe turistice, un eveniment cu un nume cam neinspirat și generic, însă cu o idee atractivă: Excursii cu autobuzul din mai multe locații de pe litoral.

Duminica asta, începând cu ora 9:15, în fața Pavilionului Expozițional, vei putea să te îmbarci GRATUIT într-un autobuz modern pentru un tur prin mai multe locații din Dobrogea. Scopul este de test-run al proiectului, de a-ți da o mostră pentru ce urmează a se întâmpla cu acest proiect. Ideea finală este promovarea regiunilor Dobrogei ce îți oferă ceva mai mult față de ceea ce știm noi unii despre zona asta (adică doar Litoral și Mare și atât). Pe viitor, un astfel de tur te va costa 199 de lei de persoană și zic că este un preț total corect pentru ce presupune turul.

Păi ce presupune până la urmă? Ei bine, ruta de Duminică se numește Ruta Albastră – Între cetăți și ape. Va fi o drumeție pe ruta Histria – Vișina – Enisala – Mihail Kogălniceanu și retur. Conferința de presă va avea loc la ora 13:30 în Vișina, în gospodăria tradițională a unui localnic. Participanții vor avea parte de experiențe precum: masă tradițională, muzică și dansuri, dar și alte surprize. În afară de asta, vei avea parte de peisaje frumoase, istorie și poate și o foarte bună dispoziție.

Eu unul mă duc în recunoaștere și sub acoperire aproape. Vreau să văd și eu ce iese până la urmă din acest proiect, prezentat inițial vag. Pentru înscrieri pentru excursia de Duminică, trimiteți și voi un nume prenume și nr. de telefon la: laurastroe[@]yahoo.com, 0730351818 -Laura Stroe, office[@]inomar.ro, tel: 0723790763 – Stanica Enache.

Apropo de Stănică Enache, îl vedeți prezentând acest proiect în cadrul unei emisiuni de la Antena 1, aici. O să revin cu mai multe detalii și poate și cu o recenzie, nu? Hai, ne adunăm mai mulți?

[Update] Am înțeles că locurile au fost ocupate.

Despre autor /

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.