Duminica asta alergăm la Maratonul Nisipului!

A patra ediție a Maratonului Nisipului se anunță mult mai bogată, cu peste 1200 de participanți la cursele de Maraton, Semi-Maraton, 10K și Family Run! De data asta nu o să mai fac poze frumoase precum cea de mai sus ci o să alerg și eu!

În anul 2016, am fost fotograf voluntar la acest eveniment. Anul ăsta, la fel ca în 2015, voi alerga pe nisip! Apropo, dacă ești fotograf și faci poze, să te duci la organizatori ca să ceri ecuson! Nu m-am înhămat încă la Semi-Maraton sau Maraton căci nu-s încă gata de asta, însă nici 10 kilometri nu-s o nimica toată, mai ales pe nisip! O să mă distrez, o să mă minunez și eu de mulțimea adunată, o să le zâmbesc frumos voluntarilor ce muncesc enorm pentru a pune la punct evenimentul și o să încerc să ies bine în poze, fără să mă strâmb de la atâta efort depus.

Organizatorul este Asociația Sportivă Sanasport, prin Daniel Antonaru. O persoană cheie din organizare este și Mariana Macovei, ce conturează frumos orice eveniment din proximitatea sa. Dăm apoi de parteneri precum Radio Vacanța, Vivo Mall Constanța, Bellotto și alții. Primăria Constanța n-a făcut nimic pentru acest eveniment. Direcția Județeană de Sport doarme. Scuze, n-am putut să mă abțin!

O componentă importantă a cursei Family Run este că banii strânși din taxa de participare vor fi donați în sensul modernizării Secţiei de Terapie Intensivă Nou Născuţi şi a Compartimentului de Prematuri din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Constanţa, prin proiectul social iniţiat de Asociaţia Dăruieşte Aripi. Asta pentru că Statul doarme de asemenea, Ministerul Sănătății e corupt iar Primăria și CJC – din nou – e praf și pulbere. Scuze, din nou.

Fiți pe faza cu noutățile evenimentului, anunțurile despre Traseu, Kit, Medalie și multe altele, pe pagina de Facebook a evenimentului, respectiv cea de AICI.

p.s. Hai să vedem și medalia! Apropo, trecem la ora de Vară! Nu uitați că Sâmbătă spre Duminică ora 3:00 devine ora 4:00.

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.