Drumeție prin oraș – 26.01.18

În caz că nu știați absolut nimic de existența mea pe Internet, aflați acum că eu cam aveam o serie ocazională de poze făcute aleatoriu prin orașul Constanța. Astăzi, nu va fi excepție. M-am dus spre strada I. Gh Duca și am pozat chestii din zona asta.

Poza de mai sus este de pe aleea Garofiței. Mâțele astea cam complotau ceva… Nu știu… Eu zic că am pus-o! Să vedem pe viitor ce se schimbă în Societate și Politică și Economie, căci sigur de la mâțele astea se trage! Adică…uitați-vă și voi cum se uitau toate la mine!

Să o luăm cu prima mea captură foto pe ziua de azi. Strada Tudor Vladimirescu:

Cu gunoaie cu tot, ca să fie fairplay! Ultimele două poze cred că erau pe strada Dacia. În ultima poză am dat și de o rulotă șucară. N-ați mai auzit de cuvântul “șucar” de mult, nu? Recunoașteți!

Pentru VOI am pozat ceea ce vedeți mai sus! Arhitectura în mod special. Pe strada Avram Iancu am dat și de o curte interioară…

Îmi părea interesantă, de aia am pozat-o. Am luat-o apoi la stânga, pe străduțe, am dat de pisici și apoi am luat-o în jos spre Piața IL Caragiale! Câți ați fost pe aici oare? Eu n-am mai fost de ani de zile. Am redescoperit azi că e un fel de Marvimex această piață! Hai să vedem:

Ia uite și telefonul vechi! E o piață cu legume și fructe, dar și cu patiserie, brânză, haine, jucării…de toate! E interesant locul. Cu ocazia asta, aflați și voi, dacă nu știați! De acolo, m-am suit în autobuz spre casă și vorbeam la telefon cu cineva și se uita o fată la mine cu niște ochi mari și închiși la culoare și părea simpatică. Așadar, asta este drumeția mea din oraș de azi. Sper că v-a plăcut…

Despre autor /

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.