Două zeci două zeci

Aș spune că noul an va fi unul plin de schimbări, însă și vechiul an a fost cam așa. Lucruri noi, drumeții noi, o relație nouă și noi perspective puse în practică puțin câte puțin.

Aș spune că în noul an ar trebui să fim mai buni, mai evoluați, mai binecuvântați șamd, dar de ce să pic în clișee și speranțe deșarte sau nu pentru propria persoană sau pentru întreaga omenire? Voi făceți-vă treaba acolo iar eu mi-o fac aici! Ca de obicei, în ultimul timp, eu voi merge pe a face și pe a înceta să mai arăt că VREAU ceva. E un verb bun acest a face și îmi place să-l pun în practică. Alt verb bun pentru anul ăsta: a place. Să fac ceea ce-mi place, riscând mai mult și trăind mai mult.

Spuneau ieri la tv că e un an în care trebuie să fim mai buni, iar eu mă întrebam în ce anume mai buni? La suflet? La job? La pat? Cred că e important să iei un îndemn general și să-l segmentezi pe ceva specific, pentru a putea să-l atingi mai bine și să-l bifezi. Deci nu-mi părăsesc gândirea analitică, dar nici nu mai vreau să gândesc peste măsură ceva până la momentul când părăsesc acea idee din teama de atâtea scenarii nereușite. Hai, cu tupeu înainte!

Anul 2019 a fost perfecționarea lui 2018, iar anul 2020 vreau să fie unul la fel. Un șir de trepte urcate în continuare, găsind la fiecare palier al evoluției mele câteceva nou de care să fiu mândru, fericit și mulțumit. Un an al fericirii reieșite din curaj și din muncă și creativitate. Și mult specific… Ceva specific, acțiuni specifice. Un plan nu iese fără a-l contura prin acțiuni anume. Hai, gata. Sunteți probabil mahmuri la ora asta și nu aveți chef de atâta pozitivism ce sună a clișeu de primă zi din an nou…! Pentru mine însă e un soi de promisiune pentru mine însumi și pentru persoana de lângă mine și pentru toți pe care îi voi alege să mă înconjoare. Auzi tu, 2020… Ce sonoritate. Hai că va fi fun! Bună dimineața și La Mulți Ani!

p.s. Bine ați revenit în anii ’20…

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.