.:: doctori indiferenti

Revenind la doctori, amintesc de cazul petrecut zilele intr-un spital din Slatina, unde un pacient a fost plimbat de colo colo timp de 4 ore pana a murit.

Ce s-a intamplat cu personalul medical? Unui doctor i s-a taiat 10% din salariu iar altora li s-a dat o mustrare scrisa. Ca de obicei.

Ce pot sa zic? Cine e de vina? Sa zicem ca sunt si doctorii oameni, dar asta ce inseamna? Ca trebuie sa murim pe capete ca sunt si ei doar oameni? E de vina Ministerul? Conteaza cine e de vina? Eu zic ca nu. Conteaza ca nu se face nimic, ca nu se schimba nimic. Nu stiu ce sa mai zic, situatia e clara. Amintesc de cazul asta caci are importanta. Nu-l stiu pe omul ala dar puteam fi eu in locul sau si as vrea ca un strain oarecare ca mine sa scrie articolul asta. Poate conteaza. Oricum, nervii mei nu ma parasesc. Iadul exista, da, insa nu e ceea ce credeti voi, are multe forme, una din ele este Spitalul. E o tampenie ceea ce se intampla in chestia asta numita „tara” si „societate”. Te duci sa-ti pui un bandaj la deget si vezi pe holuri oameni morti sau urland de durere, avand ochii scosi, asteptand un doctor. Cadavre stand cot la cot cu tine. Oribil.

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.