Diseară mă auziți la Radio Constanța

În weekend m-am întâlnit cu Marian Cosor, editor la Radio Constanța. L-am luat la o scurtă plimbare prin partea nevăzută a parcului Tăbăcărie din Constanța, o zonă pustie și sălbatică, pe unde ca alergător trebuie s-o străbați că vrei că nu vrei pentru a completa o tură de parc.

Am discutat cu dânsul despre sportul în Constanța și unde anume mai poți să-l practici și în ce condiții. În parc e o alternativă, deși riști să-ți rupi și adidașii și picioarele în două. De câini nu mai zic. Stațiunea Mamaia este de asemenea un loc bun pentru o alergare sau un pedalat, însă și acolo dai de câini din senin. Plus că este o zonă aflată în extrema orașului, o zonă la care mulți locuitori nu s-ar gândi ca opțiune. Stadioane nu prea avem, Badea Cârțan e o bombă cu ceas, stadionul Farul permite accesul mai nou cu cine știe ce cerere și dosar cu șină lăsat la Administrație…

Am spus ce am gândit și ce am constatat eu local, inclusiv făgăduielile deșarte ale Primarului. Sper că a ieșit un interviu interesant. Mă auziți începând cu ora 18:10 în cadrul emisiunii „Stil de Viață”, pe 100.1 FM sau pe live-ul online de aici.

p.s. Dacă ați ratat live-ul, auziți-mă aici:

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.